Daemon Tools ne işe yarar ? Nasıl Kullanılır ?

Daemon Tools’u duymayanınız kalmamıştır. Bu yazıyı yinede duymayanlar için yazıyorum, tabi duydum diye de okumamazlık yapmayın 🙂 Oradan buradan toparlayıp yazacaktım. Dedim o kadar zor mu kendim ellerimle yazayım 🙂 Şimdi gelelim şu konuya.

Daemon Tools nedir ?

Daemon tools bir bakıma bilgisayarı kandırma programı gibi bir şeydir. Adamın biri bir oyunu alır onu cracklar partlara ayırır felan sonra en son .iso şekline getirir. Onu yükler internete bizde o dosyayı indirip Daemon Tools programı ile açarız ve karşımıza sanki bilgisayara bir CD/DVD takmışız gibi bir ekran gelir. İşte buna da sanal sürücü denir.

Daemon Tools’un yararları nelerdir ?

  • Erişim hızı CD/DVD’lere göre daha hızlıdır. Çünkü; bir CD/DVD taktığınızda çizikler yada vs. bozukluklar olabilir. Eğer siz bunu Daemon Tools’tan açarsanız. Bilgisayar bu dosyayı hard diskinden okuduğu için daha hızlı olur.
  • Laptop kullanıcıları eğer oyun, film vs. yüklemek felan isterse CD/DVD taktığında bu extra pil gücüne neden olur ve pil kullanım süresi azalır. Eğer Daemon Tools kullanarak bu işlemi gerçekleştirirseniz extra bir güç kaybına neden olmaz.

Daemon Tools’u nereden indirebilirim ?

İndir

Daemon Tools nasıl kullanılır ?

Bu yazıyı yazmamın amacı bu video ve birçok insanın Daemon Tools’un nasıl kullanıldığını sormalarıydı. Bu videonun özelliği, internette dolaşan resimli anlatımlara ve videolu anlatımlara göre daha yeni olması, buyrun, Daemon Tools’un nasıl kullanıldığını açıkladığım video, iyi seyirler. Yapamadığınız bir yer olursa, bu gönderi altına yorum bırakabilirsiniz. Videodaki yazıları daha rahat okuyabilmeniz için videoyu Tam Ekran izlemenizi tavsiye ederim.

 

5/5 - (1 vote)

Paylaş

35 Cevaplar

  1. Atakan Kandemir dedi ki:

    furkan tam sürüm daemon tools’un var mı, doğru dürüst bir daemon tools bulamadım tam sürüm olan.. arşivimdeki de bir tuhaflaşmış kurulmuyor..

    • iyi_biri dedi ki:

      Furkan kardeşim yıllar önce Daemon Tools ile ilgili bilgi vermek üzere bir konu açmışsın, bende bir araştırma yapıyordum, aslında sürekli kullandığım bir program bu fakat bu programın ister bootable kalıp dosyası olsun ister normal manada Iso formatında dosyalar hazırlayabiliyor mu bu konuyu araştırıyorum fakat bu konuda bir bilgi göremedim internette, sende hazırladığım konuda Iso dosyası hazırlayabilir mi hakkında hiçbir bilgi vermemişsin, bunun için Power Iso gibi bir program mı kullanmak lazım?

  2. Furkan ÖZDEN dedi ki:

    Evet var bende, bu gönderiye yüklemeyi nasıl düşünemedim ya 🙂 Unutmuşum herhalde yüklüyorum hemen.

  3. Atakan Kandemir dedi ki:

    sağolasın indiriyorum 😉

  4. Anonymous dedi ki:

    şifre ne

  5. Anonymous dedi ki:

    sagolasın

  6. eray kuru dedi ki:

    daemon tools kullanarak oyunu setup yaptıktan sonra daemon toolsa gerek varmı yani oyunun cd si içerdeymiş gibi göstermeye

  7. naku71 dedi ki:

    kardes programı nasıl ındırıyoz bı yardımcı olurmsn

  8. bahar baykara dedi ki:

    verdiğiniz linkten programı indirdim paid lisansa tıkladığımda seri numarası istiyor ve ben seri numarasını bilmiyorum:) girebileceğim bir numara var mı yoksa free lisansı mı denemeliyim?

  9. bahar baykara dedi ki:

    teşekkürler kurdum bile:)

  10. bahar baykara dedi ki:

    hmm şimdi bir şey daha sorucam izninizle,oyunu 6 part olarak bi siteden indirdim daemon toolsla sizin videoda gösterdiğiniz gibi açtım aynı cd takmışçasına yükledi dil seçeneği filan her şeyi sundu masaüstüne iconu attı en sonunda launch dedi ben de launch’tım velakin şöyle bir pencere çıkıyor can not locate the dvd rom please insert the correct dvd rom select ok and restart application..acaba oyunu indirdiğim sitede verilen linklerle mi alakalı bir eksiklik var yoksa ben daemon toolsla yüklerken mi bir yanlışlık yaptım?var mı verebileceğiniz bir tavsiye?bu arada oyun lotr battle for middle earth2.

  11. bahar baykara dedi ki:

    crack yapıldı oyun yüklendi hepsi tamam ,yardım için teşekkürler

  12. Anonymous dedi ki:

    Pes 13 indirdim deamon toolstan acmaya cslistim wrong disc insert felan diyor ne yapmaliyim

  13. Ahmet Demir dedi ki:

    true cyrpt programı için gereklimi bu deamon (true crypt şifreleme programı)

  14. Anonymous dedi ki:

    Selam . ben Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 diye bi oyun var . bu programla bu oyunu indirdim. ama lisansı geçiçi yaptım deneme sürümü. programı çalıştırmak için daemon programına ihtiyaç var mı? daemonun süresi bitince oyunu oynayamıyacak mıyım?

  15. yiğit dedi ki:

    beyler acil yardım bu programı indire tıklıyorum başarısız ağ hatası yazıyo ne yapmalıyım

  16. Legedema dedi ki:

    Videodaki görüntü çok kötü hiç bir şey anlamadım, madem basit bir şekilde herkesin anlayacağı bir açıklama yapmak istediniz biraz daha detaylı ve düzgün bir görüntüyle anlatırmısınız ? Çok baştan savma olmuş.

  17. Engin dedi ki:

    Gta 4 ü ahmet turanın sitesinden indirdim , 7 partlık. ama daemon tools ile kurmayı beceremedim yardımcı olursanız sevinirim

  18. yigit dedi ki:

    Program yuklendikten sonra tekrar silinebilir dimi bazilari silinemez diyo da

  19. Ömer dedi ki:

    Abi Bnm Bilgisiyar 32 Bit Bana Uygun Deamon Tools Warmidir ?

  20. hande dedi ki:

    lol oynamak için bu gerekli mi?ben indirmedim ama programlarımda gözüküyor eğer zorunlu birşey değilse silicem

    • Furkan Özden dedi ki:

      Ne için kullanacağına bağlı olarak zorunlu olabilir veya olmayabilir. O yüzden ne işe yaradığını öğrenip bu soruya kendin cevap vermeni tavsiye ederim 🙂

  21. mustafa dedi ki:

    Bilgisayarımda dvd sürücü yok. Bu daemon tools işe yarar mı ? Veya napmam lazım ? Yardım.

  22. deniz duru dedi ki:

    merhaba gerçekten çok güzel açıklamışsınız teşekkürler 🙂 ama ben nekadar uğraştıysam olmadı lütfen yardımcı olurmusunuz videodaki gibi bi daemon inmiyor değişik bir sürümü iniyo hiç bişe yapamıyorum görseli atabilsem atıcam..?

  23. ali dedi ki:

    Sağolasın abi çok işime yaradı gta 5 indirdim crack

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...