Artık Facebook Sayfa Kullanıcı Adını Değiştirebilirsiniz

Normal şartlarda Facebook’da bir sayfa açtığınızda sayfanızı beğenen sayısı 25’i geçtiğinde Facebook size bir kullanıcı adı seçme şansı verir. Bunu bir daha değiştiremezsiniz.

Ancak artık durum böyle değil. Halihazırda varolan sayfalarınızdan birine girin ve Sayfayı DüzenleBilgileri Güncelle seçeneğine gelin. Kullanıcı Adı: kısmında kullanıcı adınızı değiştirmeniz için bir link olacak. Şu an daha Türkçeye çevrilmediği için altı kırmızı çizgiyle çizili olarak Change username yazıyor. Buraya tıkladığınızda Facebook sizi facebook.com/username adresine yönlendirecek. Oradan ilgili sayfanızı bulup kullanıcı adını değiştirebilirsiniz.

Kullanıcı adını değiştirmeden önce şunları okumanızda fayda var:

  • Kullanıcı adınızı bir kere değiştirdikten sonra bir daha değiştiremezsiniz.
  • Kullanıcı adınızı seçerken çok dikkatli olun. Çünkü bir daha değiştirme şansınız olmayacaktır. Mesela facebook.com/furkan.ozden.TR ile facebook.com/FurkanOzdenTR aynı şeydir.
  • “Facebook bu kıyağı bir daha yapmaz.” diye düşünerek sayfanızı en iyi biçimde ifade eden bir kullanıcı adı seçin. Kullanıcı adları sayfalar için herşeydir.

Bu bilgileri de aldıktan sonra artık kullanıcı adınızı değiştirmeye hazırsınız demektir. Sizce bu özellik faydalı oldu mu?

Rate this post

Paylaş

2 Cevaplar

  1. Fırat Yalçın dedi ki:

    bir de sayfa adını değiştirebileydik iyiydi 🙂

  2. ozan dedi ki:

    kardes sayfa isini deiştmrne için 200 Kişi altında olmaso lazm.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...