Herşeyin Sırrı – The Secrets of Everything

O küçükken her şeyi merak eder ve öğrenmek isterdi. Sürekli soru sorup dururdu. Büyüdüğünde ise BBC kanalında Herşeyin Sırrı (Secrets Of Everything) adı altında bir belgesel yaptı.

BBC kanalında Greg Foot’un sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlendiği belgesel geçtiğimiz günlerde NTV kanalında pazar günleri saat 21:00’de Gizemsavar adı ile paykasa kart yayınlanmaya başladı. Yayınlanmaya başladığından beri dikkatleri üzerine topladı ve insanları hayretler içerisinde bırakan deneylere yer verdi.

Belki herkesin merak ettiği ama araştırmadığı şeyleri Greg Foot bu belgeselde araştırıyor ve izleyicilerle paylaşıyor. Eğer şehir efsanelerinin doğruluğundan şüpheleniyorsanız, gökyüzünün neden mavi olduğunu merak ediyorsanız bu belgesel tam size göre. Başta gereksiz gelen araştırmalar sonucunda faydalı bilgilere sahip olabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse ben küçüklükten beri hapşırırken gözlerimi açık tutarsam gözlerimin yerinden çıkacağına inanırdım. Ama Greg Foot, belgeselin ilk bölümlerinden birinde bu şehir efsanesini çürüttü ve gözleri arkadaki kaslar tuttuğu için hapşırırken gözlerimin çıkmayacağını anladım.

Belgeseli aşağıdaki yollarla takip edebilirsiniz:

  • Televizyon: NTV’de her Pazar saat 21:00’de
  • Belgesel Resmi Site: http://www.bbc.co.uk/programmes/b012zyk7
  • Greg Foot Resmi Site: http://www.gregfoot.com/

Yeni başlayan bu belgeselin yolu açık olması dileğiyle.

Rate this post

Paylaş

2 Cevaplar

  1. Emrys dedi ki:

    Güzele benziyor ama bu program bitmez bissürü şey var anlatılacak 😀 İzlemek gerek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...