The Expendables 2 (Cehennem Melekleri 2) 2012

Umarım bu filmin sonu gelmez. Slyvester Stallone’nin harika filmi The Expendables 2 (Cehennem Melekleri 2)’yi bugün izledim. Serinin birinci filminden pek fazla farklı bir yanı yok. Sadece kadrodaki bugüne kadar aklımızda aksiyon filmleriyle yer edinmiş iri yarı adamların sayısında artış var. Bu da iyi birşey ne kadar çok iri adam o kadar çok aksiyon. Zaten öyle de olmuş.

Söylemem gereken ve benim de içimi acıtan çok üzücü bir olay var. Hani filmlerde başrol oyuncuları olur da filmin sonuna kadar ölmez ya. İşte bu durum bu filmde değişmiş. Bu filmin farkı da burada en az 10 tane başrol oyuncusu var. Orada burada 1, 2 veya 3 yazar ama filmi izleyince anlarsınız. Slyveste Stallone, kötü adam rolune dediğim gibi aksiyon filmi deyince aklımıza gelen birkaç adamdan birini yerleştirmiş ve her filmin sonunda olduğu gibi kötü adam ölüyor. O kadar filmde başrol oynayan adamı bir filmde gelip de öldür sen. Oldu mu şimdi ? Ama gerekliydi yani. Birilerinin ölmesi lazım.

Genel itibari ile film süperdi. Yazımın başında da dediğim gibi umarım diğer seri filmler gibi bunun da sonu gelmez. Elbette sonu gelecektir ama şöyle bir 5 yada 6 seri çekilse süper olurdu hani. Tarihe adını yazdıracak cinsten. Puanım 9/10.

Paylaş

1 Cevap

  1. umut dedi ki:

    Bu adamlar yaşlandıkça çökeceğine dahada değerlendiler yahu 🙂 Severek izliyoruz sylvester reyiz 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...