Oynamaktan Bıkmadığım Oyunlar

Crossfire-online-fps-sonsamsunlu-gurkan

Rıza arkadaşım güzel bir yazısında beni mimlemiş. Hoş da olmuş. Konu da güzel. Ben de hazır zaman bulmuşken cevabını vereyim dedim. Oyunları listelemeden önce şunu belirtmek isterim. Bazen o kadar yoğun oluyorum ki oyun oynamaya vakit kalmıyor. Bazen sırf bu yüzden gece 1’de 2’de yattığımı hatırlarım. Özellikle sınavlar bu vakti çok sıkıştırıyor. Ondan sonra blog var tabi. Birikmiş onca yazı varken oyun oynamayı unutuyorum.

  • Samsun’a geldiğim 2009 yılından beri FPS türündeki Crossfire Online adlı oyuna bayılırım. Hele bir de kuzenim yanımdaysa değmeyin keyfimize. Bizi baş başa bırakın. Bir İstanbul yapıp gelin. Bizi hâlâ Crossfire Online oynuyor olarak bulursunuz.
  • Boyutuyla ve grafikleriyle diğer oyunlarla boy ölçüşemese de bana göre oynarken verdiği mutluluğu hiçbir oyun veremez. Minecraft‘tan bahsediyorum. Adamların nasıl aklına geldiyse çok iyi düşünmüşler. Tek başıma da olsa online da olsa her türlü zevkli bu oyun yahu.
  • Bazen öyle anlar gelir ki bu strateji türünde oyun oynamak için yanıp tutuşurum. Bu Age of Empires olur RoN olur. Bütün strateji oyunları arasında Rise of Nations benim gönlümde birincidir.
  • Online oyun oynarsam tek bir tane oynarım demiştim zamanında. Ama sonraları her tarafı online oyunlar kuşatınca Silkroad‘ın yanına Crossfire, onun da yanına Need for Speed World eklendi. Her araba yarışı tutkunu bilir bu oyunu. Ben de hatırladığım kadarıyla 10 yaşında başlamıştım bu seriye ve online sürümü de çıkınca kimse beni tutamadı.
  • İnternetim olmadığı zamanlar online oyunların yerini tutmasa da single player birkaç oyunda takılırım. Bunların arasından en kralları Tom Clancy’s Rainbow Six, Tom Clancy’s H.A.W.X ve kuşkusuz GTA IV‘tür.

İşte benim hikayem de böyledir dostlar.

Rate this post

Paylaş

2 Cevaplar

  1. Sağlam Oyun dedi ki:

    Ve bu oyunların çoğunu bizde bulabilirsiniz 🙂 .. Güzel bir yayın olmuş Furkan, başarılar.

  2. yiğit dedi ki:

    oynamaktan bıkmadığımız oyunlar ortak gibi 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...