Savages (Vahşiler) 2012

vahşiler 2012
The New York Times tarafından 2010 yılının en iyi 10 kitabı listesinde yer alan, Don Winslow‘un çok satan suç romanından uyarlanan filmin başrollerini Taylor Kitsch, Blake Lively ve Aaron Johnson‘ın paylaşırken filmin yönetmen koltuğuna Oliver Stone oturuyor.

Ben (Aaron Johnson), paralı asker olan en yakın arkadaşı Chon (Taylor Kitsch) ve Ophelia (Blake Lively) ile şu ana dek üretilen en iyi marihuanaları yetiştirmektedirler. İşlerinde en iyi olmaları meksikalı uyuşturucu kartellerinin dikkatini çeker ve meksikalı uyuşturucu kartelleri 3 arkadaşı kendileri ile çalışmaları için zorlarlar. İstekleri kabul edilmeyince zor yollara başvururlar ve iş içinden çıkılmayacak bir hâl alır.

Fragman

John Travolta ve Salma Hayek başrollerde oynamadıkları halde oyunculuklarından ödün vermemişler. Açıkcası olayın içinde meksikalı uyuşturucu kartelleri oldu mu o filmi yapılan eleştirilere aldırış etmeden izlemeden duramam. Bu da öyle bir film. İşkence sahneleri o kadar gerçekçi ve canlı ki yapmacıklıktan iz yok. Kötü adam rolünü oynayan Benicio Del Toro‘nun oyunculuğuna da hayran kaldım. Adam resmen filme kendini kaptırmış. Sergilediği performans dört dörtlüktü. Aksiyon ve gerilimden vazgeçemeyenlerin izlemesi gereken harika bir film. Puanım 8/10.

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...