Kick-Ass (Göster Gününü) 2010

Dave Lizewski (Aaron Johnson) çizgi roman tutkunu bir gençtir. Bir gün kimsenin neden süper kahraman olmayı denemediğini düşünmeye başlar ve ilk örnek kendisi olur. Bu yolda kötülerin peşine düşen Kick-Ass’ın karşısına onun gibi birçok ilginç karakterler çıkar.

Komedi kategorisinde ele alınması filmin ilk görüşte bir çocuk filmi gibi görünmesine neden olabilir ancak onun yanında aksiyon kategorisinin de yer alması bunun tam tersini gösteriyor. Evet çocuklar için birçok mesaj var ama akıllı işaretlerden şiddet/korku da bu filme dahil edilmişken aile ile beraber izlemek isterseniz bir kere daha düşünmelisiniz.

Fragman

Filmde anlatılan olaylar çok ilginç ve bir o kadar da gülünç. Vermek istediği mesajları da es geçmemek gerekiyor. Filmde bazı sahnelerin aşırıya kaçmasına rağmen film izlenebilirlik açısından ödün vermemiş. Bazı insanların filmdeki karakterlerde kendilerini bulduklarını gördüm ve bu hoşuma gitti. Bu durumdayken izlerseniz filmden daha fazla zevk alabiliyorsunuz. Aşırıya kaçarsa olumsuz sonuçlara sebep olabilir.

Belki de sarıya çalan saç ve bıyıklarından ya da giydiği kostümden olacak Nicolas Cage‘in canlandırdığı karakter tam oturmamış ya da ben beğenmedim. Ama filmdeki önemi gerçekten çok büyük. Puanım 8/10.

Son olarak filmi izledikten sonra müziklerine hayran kalma ihtimali çok yüksektir. Dinlerken insanı kendinden geçiren acayip moral veren müzikleri vardır.

Furkan Özden

8/10

Filmde anlatılan olaylar çok ilginç ve bir o kadar da gülünç. Vermek istediği mesajları da es geçmemek gerekiyor. Filmde bazı sahnelerin aşırıya kaçmasına rağmen film izlenebilirlik açısından ödün vermemiş.

Paylaş

1 Cevap

  1. Aynen bende Nicolas Cage’i bu karektere pek yakıştıramadım 🙁

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...