The Walking Dead 2022 Yılında da Yayınlanıyor Olacak

The Walking Dead Banner

Şimdiye kadar kendi çapında en yüksek izlenme oranına ulaşan The Walking Dead yayınlandığı üç sezon içinde inişler ve çıkışlar yaşadı. Yine de, bütçe kesintileri ve yeniden çekimlere rağmen The Walking Dead yayınlanmaya devam ediyor. Öyle ki: The Walking Dead dizisi sayesinde en yüksek izlenme sayısına ulaşan AMC kanalının dizinin 4. sezonunun devam etmesine karar vermesi kimseyi şaşırtmadı.

Peki, dizi daha ne kadar devam edecek?

Robert Kirkman tarafından oluşturulan çizgi romanın hâlâ devam ediyor olması göz önüne alındığında teorik olarak dizinin sonsuza kadar devam etmesi mümkün. En azından AMC Networks CEO’su Josh Kaplan, Barclays Global Teknoloji, Medya ve Telekomünikasyon Konferansı‘nda konuşurken bunu ima etti ve ardından şöyle söyledi:

Biz, 2022 yılı geldiğinde de The Walking Dead’in bitmediğini burada otururken konuşuyor olacağız.

Ortalama yapılırsa birçok televizyon dizisinin bitmeden önce 4. sezona kadar geldiği görülebilir. Game of Thrones dizisinin yapımcısı Frank Doelger dizinin yedinci sezondan sonra biteceğini açıklamıştı fakat şu an her zamankinden daha popüler. Breaking Bad ise önceden belirlenerek doğal bir şekilde beşinci sezonda bitirildi fakat 12 Ağustos 2013 tarihinde kaldığı yerden devam edecek. Yedi sezon süren ’30 Rock’ ve dokuz sezon süren ‘The Office’ gibi dizilerin bulunduğu bir dünyada bir zombi dizisi on yıl sürebilir mi?

The Walking Dead Dont Open Dead Inside

Diğer bir soru da şu: Biz böyle bir şey istiyor muyuz? The Walking Dead dizisinin senaristi ve fikir babası Robert Kirkman, dizi için aklında kesin bir son olduğunu söylemişti ancak dizinin senaryosunun çizgi romandan fark edilecek biçimde uzaklaştığı da bir gerçek. AMC bu konuda ısrar ederse dizi ekibini işten soğutabilir.

İlgili Kaynaklar

Rate this post

Paylaş

8 Cevaplar

  1. Furkan Karaman dedi ki:

    Bence o kadar gereksiz dizilerin 8-9 sezon sürmesi (supernatural, tamamıyla baş roldeki arkadaş için izlenen %70 izleyici kitlesinin kız olduğu ve senaryonun gittikçe akasya durağına döndüğü lüzumsuz uzatılmış dizi) doğal karşılanıyorsa the walking dead en az 28-29 sezon olmalı 🙂 olmaması gibi bir gerekçe yok tabiki üzüleceğimiz tek şey ana karakterlerin son sezona kadar sağ kalmayacağı olur tabi yeni karakterler kendilerini beğendirmez ise.Ayrıca ve ayrıca bu kadar emek, saatler süren zombi makyajları ve neredeyse bütün bir yıl boyunca süren çekimler bu dizinin ne kadar hak ettiğini ortaya koyuyor.

    • SPN dedi ki:

      Sensin gereksiz. Supernatural’a gereksiz diyene bak. Sen baştan sona kadar izledin mi hiç diziyi? O küçük aklınla geliyo buraya yorum yapıyorsun.

    • Anonymous dedi ki:

      Supernatural’a gereksiz diyen adam The Walking Dead’a hayli hayli gereksiz demiş olur 🙂 İki dizi arasında ne kadar fark var açıkla bakalım. İkisinin de konusuna genel olarak baktığında saçma ama iki dizi de keyif veriyor. Ben supernatural’ı ilk sezonundan itibaren izliyorum. Keyif ve heyecan verdiği için. Tabi sen daha ne amaçşa izlediğini bile bilmiyorsun diziyi. Bari beyninin kapasitesini belli etme yorum yaparken. TWD izleyen adam Supernatural’a laf atıyorsa onun beyninden şüphe duyarım.

    • Anonymous dedi ki:

      BENCEDE gereksiz dediğin diziyi bi izle sonra konuş beyin mağdurumusun? supernatural’e laf etme

    • Anonymous dedi ki:

      Supernatural’ın birkaç bölümünü izlemiştim saçmalık açısından açık ara farkla TWD’yi geçer twd de gerçeklik payları var. Kalite olarak bahsetmeyeyse hiç gerek yok…

  2. kralizasyon dedi ki:

    5. sezon 10 yıl sonra başlarsa tabii ki olur 2022’de 😀

  3. Dilek dedi ki:

    Aklıma bi an Doctor Who geldi 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...