Paul Walker Hayatını Kaybetti

Paul Walker Skyline Wallpaper

Akıllara Hızlı ve Öfkeli serisindeki canlandırdığı Brian O’Conner karakteriyle kazınan ünlü oyuncu Paul Walker 1 Aralık 2013 tarihinde Türkiye saatiyle sabah 5 sularında (Amerika saatiyle 30 Kasım 2013 akşamüstü) hayatını kaybetti.

paul-walker-hayatini-kaybetti-car-crash-2

Bir arkadaşıyla bağış gecesine katılmak için yola çıkan Paul Warker, arkadaşının kullandığı aracın kaza yapması sonucu yaşamını yitirdi.

Otomobilin bir ağaca çarptıktan sonra kağıt gibi dağıldığı ve alev aldığı belirtildi.
paul-walker-hayatini-kaybetti-car-crash

15 yaşında bir kızı olan Paul Walker Hızlı ve Öfkeli serisinin yedinci filmi olan “Hızlı ve Öfkeli 7” filminin çekimlerinde rol alıyordu.

***

İşte hayat bu kadar ironik… Hızlı ve Öfkeli filminde o kadar drift yap, trafikte ters yönden araç sür ama gerçek hayatta bir ağaca çarpan aracın içinde can ver 🙁

Filmlere olan aşırı bağlılığım ve bir serinin altı filminde de rol alması sebebiyle Hızlı ve Öfkeli ailesinin en sevdiğim üyelerinden biriydi.

Nissan Skyline R34 GT-R’ı onun sayesinde sevmiştim belki de.

Belki de hayata onun sözleriyle bakmıştım.

~

İşin en acı yanı ise Hızlı ve Öfkeli 7 filminde ölümünü tekrar görecek olmamız. Yapımcı firma bir açıklama yapmasa dahi Paul Walker öldü diye filmi bitirmemeleri gerekir. Tam aksine onun anısına filmin kaldığı yerden devam etmesi. Eminim o da böyle isterdi.

Hayat filmlerdeki kadar toz pembe değil ne yazık ki.

~R.I.P. Paul.

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...