The Three Musketeers (Üç Silahşörler) 2011

The Three Musketeers (2011)

Alexandra Dumas Pere‘nin en önemli kitaplarından biri olan The Three Musketeers 2011 yılında Paul W.S. Anderson tarafından yeniden kurgulanmış.

Aksiyon, macera ve komedi türünde gişelerde boy gösteren filmin oyuncu kadrosunda Ölümcül Deney serisinin efsanevi yıldızı Milla Jovovich, yakın geçmişte boy gösteren Logan Lerman, Yüzüklerin Efendisi’nin Legolas’ı Orlando Bloom ve Luke Evans gibi isimler yer alıyor.

Fragman


Almanya’da çekilen film asabi bir genç olan D’Artagnan (Logan Lerman) ve üç haydut silahşörün (Matthew Macfadyen, Luke Evans ve Ray Stevenson) şeytani planları olan Richlieu’yu (Christoph Waltz) durdurmak için Buckingham (Orlando Bloom) ve hain Milady (Milla Jovovich) ile karşısında güçlerini birleştirmesini konu alıyor.

Filmdeki karakterlerin o dönemin kültürüne uyum sağlamış olması filmi sıradanlıktan ve yapmacıklıktan kurtarmış. Mekan tasarımları ve arkaplan oyuncuları ise izleyici tam anlamıyla filmin içine çekiyor ve o doğallığa şahit olmasını sağlıyor. Filmde kullanılan müzikler ise yine o dönemin müzik kültürüne bağlı kalınarak Paul Haslinger tarafından bestelenmiş. Müziklere dikkat edildiğinde bir ‘Sherlock Holmes’ ve ‘Batman’ esintisi hissetmek mümkün.

Paylaş

1 Cevap

  1. gokhan dedi ki:

    Artık bu tarz filmlerden ve espri anlayışlarından galiba epey bir sıkıldım ve yönümü İspanyol ve Hint filmlerine çevirdim. Şiddetle tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...