Spotydl ile Spotify’deki Müzikleri Ücretsiz İndirin

Spotify Music for Everyone

Spotify ile ücretsiz bir şekilde müzik dinlemek çok iyi bir şey. Benim en çok hoşuma giden özelliği ise sevdiğim parçaları bir listede toplamak ve istediğim zaman onları dinlemek. Üstelik benzer yeni parçalar keşfetmek istediğimde de ‘Çalma listesi radyosunu başlat’ seçeneğiyle birbirinden güzel müzikler karşıma çıkıyor.

Spotify’nin tüm özelliklerinden sonuna kadar yararlanmak için Spotify bizden aylık 9.99 TL istiyor. Üstelik reklamlarda da çıktığı gibi ilk ay denemesi bedava. Bir de memnun kalmazsanız paranızı iade edebiliyorsunuz.

Eğer ‘Müzik dinlemek için para mı verilir?’cilerdenseniz size güzel bir haberim var. Spotiydl.

Spotiydl programını indirmek için buraya tıklayın.

Güncelleme: Spotydl programı üreticisi tarafından yayından kaldırılmıştır ve artık dosya indirme işlemini gerçekleştirmemektedir.

Nasıl Çalışır?

Programın çalışma mantığı son derece basit. Şöyle anlatayım: Spotify’de oluşturduğunuz oynatma listesinin bağlantısını programa yapıştırıyorsunuz. Ardından program da listenizdeki şarkılara ses kalitesi, sanatçı ve şarkı ismi yönünden en çok benzeyen şarkıyı mp3 indirme sitelerinden arıyor ve otomatik olarak indiriyor. Tabi bunu yaparken birden fazla download sitesine girdiği için virüs programınızın açık konumda olması çok önemli. Ben denerken yaklaşık 10 şarkıda bir ESET uyarısı çıkıyordu.

Hemen başlayalım. Öncelikle Spotify’den içindeki müzikleri indirmek istediğimiz çalma listesine geliyoruz. Çalma listesi size veya başkasına ait olabilir, fark etmez. Resimdeki gibi ‘Spotify URI Kopyala’ seçeneğini seçiyoruz.

Spotifydl spotify ücretsiz müzik indir

Buradan sonra Spotify ile işimiz bitti. Şimdi Spotiydl programını açıp ‘File > Import Playlist’ yolunu izleyelim. Ardından kopyaladığınız bağlantıyı pencerede ‘Add a new playlist’ kutucuğuna yapıştırın.

Spotifydl spotify ücretsiz müzik indir

Liste karşınıza gelince Download butonuyla müzikleri indirmeye başlayabilirsiniz.

Spotifydl spotify ücretsiz müzik indir

Ben önceden indirdiğim için birkaç şarkıyı silip tekrar download’a bastım. Resimde görülen Queued durumunda müzik indirilmek için sıra bekliyor anlamına geliyor. On the disk durumunda ise müzik bilgisayarınızda ve dinlenmeye hazır anlamına geliyor.

Programın pro sürümüne sahip olmak için bu adresten siteye kaydolup keyinizi alabilirsiniz.

Rate this post

Paylaş

2 Cevaplar

  1. yasal mi bu yöntem?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...