Generali Sigorta ile Gözünüz Arkada Kalmasın

generali sigorta

İtalya’nın Trieste kentinde 1831 yılında kurulmuş, 150 yılı aşkın süredir Türkiye’de faaliyet gösteren Avrupa’nın en büyük 3. sigorta firması olan Generali Sigorta 1863’te İstanbul’da ilk acentesini açarak sigortacılık faaliyetlerine başlamıştır. 700’den fazla acentesi ile birlikte hizmet veren Generali Sigorta firması geniş bir erişim ağına sahiptir. Ayrıca internet sitesi ve çağrı merkezi ile de 7 gün 24 saat Türkiye’nin her noktasına hizmet sağlayabilmektedir.

Generali Sigorta birçok kategoride uygun hizmetler vermektedir. Araç yardımı kapsamında çekici hizmeti, araç çilingir gönderimi, lastik değişimi gibi ücretsiz hizmetlerin yanında ikame araç hizmeti, 60 dakikada çekici yardımı gibi hizmetler de sunmaktadır. Generali Sigorta’nın sağladığı hizmetlerin içinde işyeri-konut yardım hizmeti ve ferdi kaza yardımı da yer almaktadır.

Aklınıza takılan her soru için kişisel sigorta danışmanınız 7/24 hizmet sunmaktadır. Bir poliçeye ihtiyacınız olduğu takdirde yaklaşık 3 dakika içinde poliçeniz hazırlanmaktadır. 180 yıldan beri tecrübesi ile Avrupa’nın 3. büyük sigorta şirketi olan Generali Sigorta’dan bireysel veya kurumsal olmak üzere çeşitli sigorta ürünleri satın alabilirsiniz.

İşyeri sigortası kapsamında Süper İşyeri, Süper Akaryakıt, Süper Otel ve Süper Eczane başlıkları altında işinize uygun en iyi sigorta hizmetini seçebilirsiniz. Eğer işiniz gereği nakliyat hizmeti de veriyorsanız yurtiçi taşıyıcı mali mesuliyet (sorumluluk) sigortaları, emtia nakliyat sigortaları ve yat sigortaları gibi verdiğiniz hizmete göre satın alabileceğiniz birçok sigorta hizmeti mevcuttur.

Zorunlu deprem sigortası ile doğal afetlerin en yıkıcısı olan depremin ve bu doğal afet sonucu meydana gelen infilak, yangın, tsunami ve yer kayması gibi doğrudan neden olacağı maddî zararları, poliçenizde belirtilmiş limitler kapsamında nakit olarak karşılanmasına olanak sağlayan DASK, binanız tamamen ya da kısmî olarak zarar görmüş dahi olsa da teminat altındadır. Taksitli ve peşin ödeme imkanı ve yenilemelerde indirim fırsatı ile Generali’den zorunlu deprem sigortasının avantajlarından yararlanabilirsiniz.

0850 555 55 55 telefon numarasından 7 gün 24 saat ulaşabileceğiniz sigorta danışmanlığı hizmetinden faydalanabilirsiniz. Dilerseniz kafanızda soru işareti oluşturan durumlar için Sıkça Sorulan Sorular sayfasından aradığınız cevabı bulabilirsiniz. Daima yanınızda olan Generali Sigorta’ya Facebook, Twitter, LinkedIn, Google Plus, Instagram ve Youtube adreslerinden de ulaşabilirsiniz.

Rate this post

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...