Senin Bankan ile Altın Hesabı Açmak Artık Çok Kolay

senin bankan altın hesabı

Avantajlı Birikim Sağlayan Altın Hesabı

Kuveyt Türk çatısı altında faaliyet gösteren Senin Bankan, geleceğe yönelik birtakım birikimlerde bulunmak isteyenlere büyük kolaylıklar sağlıyor. Bu uygulamalardan bir tanesi de altın hesapları. Altın alım satım işlemleri, Amerikan doları ve TL cinsinden elde edilebiliyor. Böylelikle taşıma riski ve ayarlama endişesine girmeden dilediğiniz şekilde hesabınızı yönetebiliyorsunuz. Üstelik 1 TL’ye bile altınlarınızı değerlendirebilirsiniz.

Altın Hesaplarının Ayrıntıları

Müşteri portföyüne büyük kolaylıklar sağlayan altın hesaplarında 1 gr altın, yaklaşık 995/1000 saflıkta işlem görüyor.   Tüm birikimlerinizi çeyrek altın cinsinden alabilir ve dilediğiniz zaman satışını gerçekleştirebilirsiniz. İsterseniz talimat vererek her ayın belirli günlerinde hesabınıza altın yatmasını sağlayabilirsiniz.

Dilediğiniz hesaplarınıza veya diğer başka kişiye ait hesaba aktarım yapabilirsiniz. Altın hesapları, gerçek kişiye ait ise 100,000 TL’ye kadar olan kısmı devlet güvencesi altına alınıyor. Belirli düzeydeki kurlar için fiyat talimatı verebilirsiniz. Böylelikle örneğin; Altının kuru 80 olduğunda hesaptaki altını yeniden TL cinsinden elde edebilirsiniz.

Altın hesaplarınızda yer alan tüm altın birikimleriniz, dilerseniz 1, 5, 10, 20, 50, 100 ve 1000 gramlık türde olan külçeler halinde de alabilirsiniz. Altın Çek alabilir veya Altına Altın Katma hesabı açarak orada değerlendirebilirsiniz.

Vadesiz Olarak Kolayca Hesabınızı Açın!

TL ve USD türünden altın alım ve satım yapmanıza yardım eden hesap, birikimlerinizin altın olarak  değerlendirilmesine aracılık ediyor. Altın yatırımı gram türünde yapılıyor. Bilezik, kolye, çeyrek ve küpe gibi diğer değerli takılar ise altın günlerinizde şubelere aktarabilirsiniz. Aynı şekilde gram altın türünden çekerek dilediğiniz şekilde değerlendirebilirsiniz.

Dijital bankacılıkta yepyeni bir kapı aralayan Senin Bankan, düzenlenen kampanyaları ile her geçen gün daha fazla müşteriye hizmet vermeye devam ediyor. İndirimli imkanları ile öne çıkan banka ile kendinizi hem özel hem de değerli hissedebileceksiniz. Şubeye gitme derdine son vererek zaman kaybı yaşamanıza engel olan platform ile hesap işletim ücreti ödeme zorunluluğu da ortadan kalkıyor. 7 gün 24 saat dilediğiniz zaman aralığında bankacılık işlemlerinizi halledebilir ve böylelikle kısa sürede diğer işlerinize odaklanabilirsiniz. Üyeliğinizin ardından size atanan danışmana altın hesabı hakkında aklınıza takılabilecek her soruyu sorabilirsiniz.

Rate this post

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...