Ücretsiz Assassin’s Creed 4 Black Flag

ucretsiz assassins creed 4 black flag

Ubisoft geçtiğimiz sene bu günlerde 30. yılına özel 30 gün içinde 7 adet oyunu ücretsiz olarak kullanıcılara dağıtmıştı.

Bu sene de tatil sezonuna giriş kapsamında ücretsiz Assassin’s Creed 4 Black Flag ile World in Conflict adında iki adet oyunu dağıtıyor. 2000’lerin popüler RTS oyunu olan World in Conflict bu kampanyanın ilk ürünü olarak kullanıcılara ücretsiz sunuldu. 1989 yılında geçen oyun alternatif bir gerçeklikte çıkan 3. Dünya Savaşı’nı konu alıyor. World in Conflict 11 Aralık 2017 tarihine kadar hesaplara ücretsiz olarak eklenebilecek.

ucretsiz assassins creed 4 black flag

11 Aralık ile 17 Aralık 2017 tarihleri arasında ise Assassin’s Creed 4 Black Flag oyununu ücretsiz olarak hesabınıza ekleyebileceksiniz. 17 Aralık 2017 tarihinden sonra da oyunu indirip oynayabilme şansınız olacak. Oyunu almak için uPlay’e girip News sekmesine tıkladığınızda en üstte oyunun afişini göreceksiniz. Afişe tıkladığınızda oyun artık hesabınızdadır.

ucretsiz assassins creed 4 black flag

Assassin’s Creed 4 Black Flag oyunu Korsanlığın Altın Çağı olarak tabir edilen 1715 yılını konu alıyor. 1700’lü yılların başında tek amacı denizleri ele geçirmek olan İngiltere, İspanya, Portekiz, Hollanda ve Fransa devletleri arasında bir savaş hüküm sürmektedir. Korsanlar da bu dönemde devletlere çalışan paralı asker konumunda yer alıyorlar.

1703 yılında Utrecht Antlaşması’nın imzalanıp savaşın sona ermesi üzerine korsanlar işsiz kalır ve ortada kalan korsanlar, ortak çıkarları için birleşip tüm devletlere savaş açarlar. Bu hikayede Tapınakçılar, suikastçıları alt edebilecek gücü ele geçirmek için Karayipler’e gelirler. Fakat suikastçılar Karayipler’e çoktan gelmiş ve korsanlar arasında sayılarını arttırmışlardır.

Rate this post

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...