Supernatural Yan Dizisi Wayward Sisters Başladı

Supernatural, 18 Ocak 2018 Perşembe günü yayınlanan 13. sezon Wayward Sisters adlı 10. bölümü aynı zamanda yakında başlayacak olan Supernatural’ın yan dizisi Wayward Sisters’ın pilot bölümü olarak belirlendi.

Bölüm başladığında Claire Novak’ın bir iş üstünde çalıştığını görüyoruz. İş bittikten sonra Claire, vekil annesi Şerif Jody Mills’ten Dean ve Sam’in kaybolduğunu bildiren bir çağrı alıyor. Bu haberle birlikte Claire eve dönüyor ve kız kardeşi Alex’in yanında Patience’ı da görüyor. Son bölümden hatırladığınız üzere öngörüsüne inanarak Jody’nin yanına gitmişti. Claire her zamanki tavrını takınarak pek takmıyor. Kaia’yı bulup olayı araştırmaya başlıyorlar. Bu sırada ekibe bir de farklı kişiliği ile Donna Hanscum katılıyor. Sam, Dean ve Jack’in ardında bıraktıkları yarığı bulduklarında Claire ve Kaia içeri dalıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=QxJ2LeCFFGM

Supernatural sezon arası vermeden önce dev bir ayak iziyle bölümü sonlandırmıştı ki oldukça merak uyandıran bir unsurdu. Wayward Sisters bölümünde de bu ayak izinin sahibini görme fırsatı yakalıyoruz. Sanıyorum Wayward Sisters dizisinin büyük kötüsü de bu dev yaratık olacak.

Oyunculara baktığımızda Sam ve Dean’e oranla daha büyük bir aile görüyoruz ki bu da ilerde çok büyük ayrılıklar olabileceğinin işareti gibi görünüyor.

supernatural yan dizi wayward sisters

Supernatural başından beri biyolojik iki kardeşin başından geçen olayları anlatırken Wayward Sisters manevi kız kardeşleri merkezine alacak. Bölümü izleyenler umduğunu bulabildi mi? Supernatural kadar kaliteli bir yapım görüyor musunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...