Ucuz Hızlı ve Güvenilir Alışveriş için Paykwik Kart

paykwik

Paykwik, internet üzerinden yapacağınız alışverişler için çok daha güvenli ve hızlı çözümler üretiyor. Bu yeni sistemi anlamak adına küçük bir örnek olayı gözden geçirip sistem ile ilgili detaylı bilgilere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Erasmusla ilk defa yurt dışına çıkıyorum. Üniversitenin bana tanımış olduğu bu hakla, bir hafta sonra Hollanda yolcusuyum. Bir yanım Avrupa ülkesine gidecek, yabancı dilimi geliştirecek ve okuldaki başarımı artırmak için iyi olacak diyor, diğer yanım ailemden uzak olacağım diye üzülüyor. İki duygu arasında gidip gelirken babam hazırlıklarıma yardım ediyor.

Nasıl iletişim kuracağıma dair fikirler üretiyor. ‘’Whatsapp’tan konuşuruz, görüntülü olabilir, acaba Skype diye bir program var onu telefonuna indirsen, bizimle daha rahat görüşürsün sanki; çağrı atarsın, Skype’ta çağrılar ücretsiz. Uygulama için ücretli seçeneği kullanırsan programın tüm gelişmiş özelliklerinden faydalanırsın. En kolay, en güvenilir yolu bulabiliriz, sen bekle araştıracağım.’’ diyordu.

Ertesi günü benim için paykwik denilen bir sanal kart almaya karar vermişti. İnternette uzun araştırmalar sonrası bulduğu sanal kart Paykwik güvenli, hızlı, risk taşımayan bir ön ödeme sistemiydi. Paykwik kartlarda kişisel bilgilerin, banka şifrelerinin açığa çıkması diye bir tehlike yoktu. Paykwik kartı tek kullanımlık olduğu için, kart ödemeden sonra bloke oluyordu, banka bilgileri de anında siliniyordu. Gönderilen pin kodu ile işlem görülüyordu. Pin kodu üçüncü şahıslarla paylaşılmadığı sürece, karttaki paranın çalınma riski yoktu.

Hollanda’ya gittiğimde kalacağım yurda yerleştikten sonra, hemen paykwik kart uygulamasını da indirdim. Müşteri temsilcisinden kart talep ettim. Paramı mobil ödemeyle gönderdim. Pin kodum sms ile geldi. Skype uygulamasını indirmek için ücretli seçeneğini işaretleyip sonra da ödeme kısmına tıkladım. Bağlantı ücreti ayarlanmış euro para birimine göre tahsil edilmişti. Param anında yatırılmıştı Skype uygulamasından sonra aynı işlemleri paykwik kartını ikinci defa talep etmiş ve kontör almıştım. İçeride kalan paramı bozdurmak için tekrar paykwik bayisini aradım, iki dakika sonra param hesabıma yatırılmıştı. Dört ay boyunca her ay başı paykwik kartı yenileyerek para yatırıp skype uygulamasından kontör satın aldım. Çağrı, görüntülü konuşma ve anlık mesajlaşmalardan faydalandım.

paykwik

Paykwik hakkında kısa bilgiler:

1) Paykwik Nedir?

Paykwik ; ukash ön ödemeli kart sistemlerinin kapanması ile birlikte paykasa kart ile birlikte piyasaya sürülen euro ile işlem gören ön ödemeli sanal alışveriş kartıdır. Türkiye ile birlikte Hindistan, İngiltere, Kıbrıs ve Almanya yoğun olarak kullanıldığı ülkeler arasındadır. Paykwik e-ticaret siteleri ödeme yöntemi ve game pin olarak kullanılabilmektedir.

2) Paykwik Ekonomiktir

Paykwik kart her ne kadar euro kuru ile işlem görse de diğer kartlara nazaran daha ekonomik ve ucuzdur. www.paykwik.org web sitesi olarak kullanıcılarına daima ucuz paykwik satışı sağlamaktadır.

3) Paykwik Güvenlidir

Paykwik ön ödemeli yani kontörlü sanal kart olması nedeni ile kart bilginizin çalınma veya kopyalanma gibi durumu olmaz. Tek kullanımlık olan paykwik kartlar bu nedenle güvenli bir ödeme yöntemidir.

4) Paykwik Nasıl Alınır?

Paykwik alımlarınızı web sitesini ziyaret ederek alacağınız kart miktarını belirleyip müşteri temsilcisi ile canlı destek, skype, whatsapp veya telefon ile irtibata geçerek en fazla 1 dakika içinde paykwik kodunuzu temin edebilirsiniz.

https://www.paykwik.org/paykwik-kart/

Rate this post

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...