Activision The Walking Dead FPS Oyunu Çıkaracak

Tamamıyla The Walking Dead dizisine dayalı bir FPS oyunu olacak The Walking Dead Video Game Activison ve Terminal Reality iş birliği ile oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. Telltale Games’in bölüm bölüm sunduğu oyunun aksine Activison bu oyunda tamamıyla diziye sadık kalacağını açıkladı. Oyunun türü de FPS yani First Person Shooter olacak.

Terminal Reality tarafından geliştirilen The Walking Dead FPS oyunu Darly Dixon ve kardeşi Merle Dixon’ın etrafında dönecek. Dizideki gibi Darly iz sürecek, koku alacak ve kardeşini bulmaya çalışırken bir yandan da zombilerle mücadele edecek. Bu sırada kullandığınız malzemeleri dikkatlice kullanmanız gerekecek.

Oyuna Darly ile başlayacağız ve ilerleyen bölümlerde dizide var olan grupla karşılacağız. Gerçek hayattaki gibi kendimizi aç bırakmamız gerekiyor. Grupla iş birliği yapıp zombileri alt etmemiz gerekiyor.

The Walking Dead XBox 360, Playstation 3 ve PC için 2013 yılında piyasaya sürülecek. Şu an için hem 3.sezonun başlamasına daha varken ve oyunun çıkmasına 1 sene varken herşey değişebilir. O yüzden bu etiketi yer imlerinize ekleyin ve The Walking Dead ile ilgili haberleri daha yakından takip edin yada aşağıdan e-bülten’e kaydolun gündemden en son gelişmeler emailinize gelsin.

Rate this post

Paylaş

4 Cevaplar

  1. kralizasyon dedi ki:

    TWD:The Game’den daha iyi olacağı kesin.

  2. Dilek Çay dedi ki:

    Ooo işte bu harika bi haber.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...