The Walking Dead Olağanüstü Viral Reklamı

New York merkezli viral reklam ve pazarlama şirketi Thinkmodo tarafından üretilen reklam “Zombies don’t belong here. Put them back on TV” (Zombiler buraya ait değil. Onları televizyona geri koyun.) etiketiyle New York sakinlerini etkilemeyi başardı. Bu reklam hem 3.Sezonda şehri kiralamaya zemin hazırlamak için ve diziye olan ilgiyi artırmak içindi. Reklamın asıl amacı Dish Network(Uydu sistemi)’un The Walking Dead dizisini yayınlamasını protesto etmek ve diziye olan ilgiyi artırmaktı. Zaten bu yüzden “Zombiler buraya ait değil. Onları televizyona geri koyun.” böyle bir slogan kullanıldı. Böylece reklam hedefine ulaştı. Videoyu izleyince siz de hak vereceksiniz.

Bu reklamı izledikten sonra “Neden bu gibi şeyler Türkiye’de olmuyor!” dedim kendi kendime. Gerçekten süper hazırlanmış bir reklam. Bu kadar zombi dizisi izledikten sonra dışarda yürürken bile zombilerin hayalini kurarken bu reklamın içinde kendinizi bulduğunuzu düşünsenize… Belki hayalleriniz gerçek olur yada korkarsınız. Artık kendinize ait araba, silah vs. gibi şeyleri tek kuruş ödemeden sahip olabilirsiniz. Ama o anda hissedebileceğiniz tek şey korku olurdu herhalde.

Rate this post

Paylaş

8 Cevaplar

  1. Arda dedi ki:

    abi şu zombilerle aran ne anlamış değilim 😀 Ama güzel reklam olmuş.

  2. Usluer dedi ki:

    Nasıl bir makyajdır o arkadaş.

  3. kralizasyon dedi ki:

    Çok klasik bi laf olacak ama adamlar işi gerçekten biliyor be abi!

  4. Wuuuu fena olmuş 😀

  5. Emrys dedi ki:

    Zombie fanları bunlar herşeyi yaparlar. 😀

  6. Dilek dedi ki:

    Bir arkadaş sayesinde YouTube da görmüştüm ben de bu videoyu. Fena olmuş ya.. Özellikle bizim ülkede olsa, nasıl olurdu diye çok merak ediyorum. 😀

  7. Emre Toraman dedi ki:

    Nasıl olacak? Biz olsak fotoğraf çekilirdik milletçe ama olmuyor be abi adamlar işi bildiği için bizim buraya bu tür şeyler yapmıyor..

  8. Biz olsak tepme tokat dalarız işte fark .d

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...