Lamborghini Gallardo 2013 Makyajı ile Geliyor

Otomobil dünyasında estetik ve hızın mükemmel harmanlanmış biçimi olan Lamborghini diğer modellerindeki uçuk ve aşırı tasarımların aksine Gallardo ile sade ve zarif bir tasarıma imza attı. Otomobil piyasasının önde gelen firmalarından Lamborghini bu tasarımla geniş kitlelerin beğenisini kazandı.

2013 yılında yollara “Merhaba!” diyecek olan Gallardo modelindeki değişiklik tasarımla sınırlı kalmış. Ön ve arka kısım ele alındığında orta kısımdan başlayıp kenarlara doğru inen çizgiler dikkat çekiyor. Bunun yanında ön bölümde yer alan hava kanallarının alanı genişletilmiş ve araca daha agresif bir görünüm kazandırmış. Görsellik dışında motora katkı sağlayan bir değişiklik ise aracın iki yanında bulunan hava kanallarının genişlemesi. Lamborghini bunu yaparak motor soğutma ve aerodinamik sisteminde iyileşme sağlamış.

Lamborghini, Gallardo modeliyle birlikte müşterilerinin isteğe bağlı stil paketleri seçmelerine olanak sağlıyor. Bu paketlerle birlikte aracın dikkat çeken kısımları parlak siyah renge boyanıyor ve aracın hatları ortaya çıkmış oluyor. Bu stil paketlerinde öne çıkan bir tek stil paketi var o da “Edizione Tecnica”. Gallardo bu stil ile aşağıdaki gibi bir görünüm kazanıyor.

Yeni Gallardo şu an için eskiden de olduğu gibi Coupe ve Spyder tiplerinde üretiliyor. Motor seçenekleri yine eskisi gibi aynı şekilde; 5 litrelik V10 motorlar 542 ile 562 arasında değişen beygir gücüne sahip ve 4 tekerden çekişli olarak geliyor. Lamborghini firması bu yıl seriye 530 beygir güç üreten arkadan itişli bir model eklemiş.

Rate this post

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...