Eodev.com – Ödevlerin Yeni Boyutu

Bu siteyle bir internet reklamı aracılığı ile tanıştım. Site yönetimi siteyi şöyle tanımlamış:

Eodev.com, öğrenciler için geliştirilmiş olan bir eğitim portalıdır ve aynı zamanda Türkiye’deki en büyük ödev veri tabanına sahip birkaç siteden birisidir.

Siteye üye olduğumda birçok insan birbirine yardım etmek için adeta yarıştığına şahit oldum. Şöyle ki; Bir soru sorduğunuzda cevaplamak için birbirleriyle yarışan insanlar var. Bunu sitenin basit ve kullanışlı arayüzü sayesinde daha rahat gözlemleyebiliyorsunuz. Bunun nedeni de soru sormak için puan toplamak gerekiyor. Her çözdüğünüz soru için soruyu soran kişinin belirlediği puanın yarısını alıyorsunuz. Diğer yarısı da ikinci çözümü yazan kişi için. İstediğiniz çözümü “En İyi” olarak seçebiliyorsunuz. Puanlarınızı artırdıkça “En büyük yardımcıların sıralaması”nda yer almanız mümkün. Sitede bulunan geniş kategoriler çerçevesinde istediğiniz soruyu sormak da özgürsünüz. Soruyu sorduktan sonra tek yapmanız gereken konuya hakim olan birinin soruya cevap yazmasını beklemek.

Sorulara cevap yazarken kullandığımız cevaplama paneli TinyMCE’nin hazırladığı basit metin editörü. Bu sayede cevaplama yaparken istediğiniz yerleri vurgulayabilirsiniz. Bazı matematik denklemlerini yazmak çok zordur. Bunun için de sitede süper bir sistem mevcut.

Sitedeki tek sorun kullanıcılar arasında geçen diyaloglardaki basitlik. Sitenin kullanım şekli sebebiyle her yaştan kullanıcı barındırmasından dolayı bunu doğal bir sorun olarak ele almak mümkün.

Eğer site yönetimi uygun bulursa sitede moderatör bile olabilirsiniz. Moderatör olmak için yapmanız gereken şey aşağıdaki özelliklere sahip olmak:

  • Diğer kullanıcılara yardım etme,
  • Eodev.com’da çokça vakit geçirme,
  • 3 aylık bir hesaba sahip olmak.

Detaylı bilgi için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Eodev.com – Kaydol

Siz de en kısa zamanda yukarıdaki butonu kullanarak siteye kaydolun ve çözemediğiniz soru yapamadığınız ödev kalmasın.

Rate this post

Paylaş

9 Cevaplar

  1. kralizasyon dedi ki:

    Vaay çok faydası olacak bana bu sitenin. Saol Furkan.

  2. kralizasyon dedi ki:

    Vazgeçtim, sandığım gibi bir sistemleri yokmuş.

    • Anonymous dedi ki:

      Aslinda sitemiz ozenli ve cok guzel bir site eger vakit gecirirseniz proflimi ziyaret edebilirsiniz ecebegümyücetan

  3. Hasan Ekşi dedi ki:

    Sitenin her şeyi güzel ama tek eksiği puan sistemi ve 2 yorumdan fazla bir konuya yorum yapılamaması bana göre ben bir ara denedim sonra bıraktım….

  4. Anonymous dedi ki:

    yarına lazım amAAAA

  5. mod. olma stesi değil ama bilgilerde yazarmısınız e ödevi kim yaptıysa çok saolsun süper bir site e ödev frofil adım selinaygacar bu arada

  6. Yaprak dedi ki:

    Harikaaaa ya teşekürler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...