Hızlı ve Öfkeli 6 Oyuncularının Profillerinden Set Görüntüleri

Zevkle izlediğim Hızlı ve Öfkeli serisinin 6.filmi IMDb sitesinde yer alan bilgilere göre Türkiyede 24 Mayıs 2013 tarihinde vizyona girecek.

Film 6 yıldan bu yana büyük bir izleyici kitlesi kazandı ve sanki filmdeki oyuncular ile birlikte büyüdük. Onlarla ağladık onlarla güldük. Serinin beşinci filminde büyük bir ekip toplanıp büyük bir iş başarmıştı. Karakterlerdeki yapıya baktığınızda fark edilecek kadar fiziksel bir büyüme ve genişleme vardı. Belli ki sırf bu film için kendilerini geliştirmişlerdi. Artık o 6 sene önceki sokak yarışıyla yetinen tipler değillerdi.

Eğer buradan yola çıkarsak 6.film de serinin diğer filmleri kadar süper olacaktır. Benim takip ettiğim kadarıyla medyada filmin set görüntülerine rastlamadım. Birkaç tane görmüşümdür en fazla. Ama hayranı olduğum bir filmin oyuncularını sosyal medyada takip etmekten geri kalmadığım için ne paylaşsalar görüyorum. Adamlar da sağ olsun önlerine geleni çekmişler. Fotoğraflar çok olduğu için bunun film hakkında bize bilgiden ziyade oradaki ortam hakkında bilgi vereceğini oradaki atmosferi yansıtacağını düşündüm.

Yazının bu kısmından sonrası oyuncuların isimleri, profillerinde paylaştıkları fotoğraflar ve fotoğraflar ile ilgili bilgiler yer alıyor.

Dominic Toretto (Vin Diesel)

Vin Diesel’in profilinde rastladığım fotoğrafta Vin Diesel filmin yönetmeni Justin Lin ile birlikte poz vermiş ve şöyle demiş;

Six years ago, we dared to dream that Fast and Furious could be something significant… special…

And yet, I don’t think anyone is prepared for what will happen on memorial day 2013.

P.s. With as much talent as this production has… I am blessed to be a part of it…

First look at Furious 6 will be at the Super Bowl.

/smile

Bu da Türkçe’de yaklaşık olarak şunu ifade ediyor.

Altı yıl önce biz hızlı ve öfkeli gibi bir şeyi hayal ettik ve henüz kimsenin 2013’e kadar neler olacağı için hazır olduğunu sanmıyordum. Ama bu üretkenlik ve yetenek ile… Ben bunun bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. İlk bakışta Hızlı ve Öfkeli 6 Super Bowl olacaktır. /gülümse

Super Bowl dediği Amerikadaki futbol finalleridir. Amerikada futbol finalleri olduğu zaman bütün ülke finallere kilitlenir.

Bu fotoğrafta Vin Diesel’e sarılan kişi serinin 5.filminde hayatını kaybettiğini sandığımız Michelle Rodriguez’in canlandırdığı “Letty” karakteri.

Luke Hobbs (Dwayne ‘Rock’ Johnson)

Dwayne ‘Rock’ Johnson bu seride de iri yarı tipiyle çok adam indireceğe benziyor.

Tej Parker (Ludacris)

Ludacris Fast 6 ile ilgili fotoğrafları müzik etkinlikleri kadar paylaşmasa da bir tanesi bile bize yeter.

Gisele Harabo (Gal Gadot)

Gal Gadot’un paylaştığı fotoğraflardan şu isimleri asılı olan arkadaşlarda en sondaki kişi kötü polis gibi duruyor. Şu fotoğrafında da gönderisinde Roman Pearce(Tyrese Gibson)’i ne kadar çalışsalarda güldüremediğini belirtmiş.

Birkaç Not

Bunlar oyuncuların kişisel profillerinde paylaştıkları fotoğraflar. Dilerseniz aşağıdaki kaynaklardan yukarıdaki gibi filmden ilginç görünlete şahit olabilirsiniz.

Güncelleme 14 Ocak 2013: Fast & Furious Facebook sayfasında paylaştığı albümde oyuncuların instagram hesaplarından paylaştığı fotoğraflara yer verdi. Albüm sık sık güncellendiği için albümün ve instagram hesabının linkini paylaşıyorum.


Bu yazıyı aşağıdaki alandan Facebook’ta beğenebilir yada paylaşabilirsiniz. Dilerseniz diğer sosyal medya profillerinizde arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...