Envato Ocak 2013 Ücretsiz Dosyaları

Envato bünyesinde barındırdığı platformlar sayesinde birçok içerik üreticisi için gelir kapısı niteliğinde. Grafik, Video, Program, Tema, Ses gibi dijital içeriklerin sunulduğu sistemde Envato her ay üyelere özel ücretsiz içerik sunuyor. Aşağıda 2013 Ocak ayının içerikleri listelenmiştir.

3D Ocean

Camouflage Seamless Textures – 12 adet PNG ve JPG resim dosyasının yanında kullanımı hakkında yönergeler içeren bir dosya mevcut. Arka plan olarak veya bir doku kaplaması olarak kullanabilirsiniz.

Activeden

Wonderful Image/SWF Rotator – Şık görünümlü bir swf döndürücü. Mevcut afiş döndürme araçları ile de kullanılabilir. Ayrıca görüntüleri slayt gösterisi haline getirebilirsiniz. Daha fazlası için yukardaki önizlemeye göz atın. Ürün sayfasına gitmek için buraya tıklayın.

Audio Jungle

February Shadow – Güneşin kış mevsimindeki sisin içine doğru doğduğun hatırlatan şeffaf bir melodi.

Code Canyon

FileIt – HTML to Word/PDF – İçeriğinde barındırdığı kod düzenleme gereciyle metninizi kısa sürede düzenleyip bir Word dosyasına yada bir PDF dosyasına dönüştürüp indirebilirsiniz.

Graphic River

Neon Glyph Vector icons – Web tasarımı, kullanıcı arayüzü ve mobil uygulamalar için kullanabilen vektör simgeler. İyi organize edilmiş ve kolayca özelleştirilebilinir. Basit ve minimal bir tasarım ile ortaya harika şeyler çıkarabilirsiniz.

Photo Dune

Morning Dew with Bokeh 4 – Bulanıklık efekti verilmiş sabahın ilk ışıklarında çimlerin üzerinde oluşan şık bir çiy resmi.

Theme Forest

QARK Modern – HTML Template – Her türlü işe uyumlu esnek ve güzel HTML şablonu.

Tutorials

Create Vector Whiskey on the Rocks – Bu projede Iaroslav Lazunov, basit teknikleri ile karmaşık nesne oluşturmayı anlatıyor.

Videohive

Mystique Reveal – Kolayca özelleştirilebilinir. Birkaç tıklama ile arkaplana müdahale edebilirsiniz.

Rate this post

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...