Envato Mart 2013 Ücretsiz Dosyaları

Envatonun her ay üyelerine sunduğu ücretsiz içeriklerden 2013 yılının mart ayına özel dosyaları aşağıda listelenmiştir. Envato Şubat 2013 Ücretsiz Dosyalarında birçok konu hakkında kılavuz paylaşılan Tutorials sitesine ait ücretsiz içerik vermeyen Envato bu ay da bu siteye ait ücretsiz içerik paylaşmamış.

3D Ocean

iPad – Tüm hatlarıyla gerçeğe en yakın iPad modeli.

Activeden

Sudoku Solver – Bir sudoku bulmacası çözerken size lazım olan tek şeydir. Kullanımı oldukça basittir. Rakamları uygun bir biçimde yerleştirin ve “Çöz” butonuna tıklayın.

Audio Jungle

Night Walk – Pürüssüz, rahatlıcı ve duygusal bir melodi. Sunumlarda, portföyünüzde ve websitenizde kullanabilirsiniz. WAV ve MP3 dosyası dahildir.

Code Canyon

FAQ Manager (Standalone or integrate to WordPress) – Basit bir PHP SSS (Sıkça Sorulan Sorular) yöneticisi. Websitenizde görüntülenmesi için basit bir kullanıcı arayüzüne sahip soru/cevap ekleme/yönetme paneli.

Graphic River

Urban Shift Action – Görüntüleri çapraz işleme ile güzelce işleyip zarif bir görünüm verir. Örneğin bir kente sinemalardaki gibi görsel efektler verir. Kullanımı çok kolaydır. Paket içinde yardım dosyası mevcuttur.

Photo Dune

profit – Kâr ve zarar hesaplamaları. Bir hesap makinesi ve bir kalem.

Theme Forest

KLASS – Creative One Page Portfolio – Kişisel veya iş kullanımı için şık bir portföy şablonu.

Video Hive

Glass Project – Siyah arkaplan içinde parçalanan bir cam ve kırmızı bir yazı.

Rate this post

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...