Envato Mayıs 2013 Ücretsiz Dosyaları

Envato

Envato siteleri üyeleri tarafından seçilen ayın ücretsiz dosyaları bölümünde mayıs ayı için seçilen ürünler belli oldu. Geçtiğimiz nisan ayına nazaran işe yarar ürün sayısı daha çok. Activeden’de şık ve kullanışlı bir flash banner, Audio Jungle’da kafa dinlendiren bir fon müziği, Graphic River’da kullanışlı bir e-bülten şablonu ve en güzeli de Video Hive’in Creative Minds adı ile sunduğu ücretsiz içerik. Tanıtım videosunu izlediğimde hemen aklıma şu dünyayı gezen kişilerin yaptığı televizyon programları geldi. Canlı renkleri ve müziğiyle insanı kendine hayran bırakıyor.

3D Ocean

Lowpoly Wrench – Bir ingiliz anahtarı modeli.

Activeden

High Quality Text Animated Content Ad – 300x250px boyutunda olan bu profesyonel flash reklam görselini fazladan bir program bilginiz olmadan düzenleyebilirsiniz. Logo ve yazılar paket içeriğindeki .xml dosyasını baz alır.

Audio Jungle

Determination – İş, sunum veya reklam gibi kurumsal projeler için tasarlanmış motivasyonu yüksek tutan bir parça. Parça, ince bir piyano döngüsü ile başlar.

Code Canyon

PHPWebServer with WebSockets Upgrade – WebSockets veri transferine imkan sağlayan ve PHP sınıflarını toparlayan bir HTTP Web sunucusudur. Low-end erişimi sayesinde istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz.

Graphic River

Business eNewsletter Design – İşiniz için profesyonel ve özelleştirilebilir e-posta şablon tasarımı. Özellikler altı renk ve iki düzen seçenekleri, tam düzenlenebilir katmanlar içerir.

Photo Dune

Beautiful Woman Wearing Jewelry – Takı takan güzel bir bayan fotoğrafı.

Theme Forest

Skywalker – Powerful Template for Joomla – Bu eşsiz Joomla şablonu Joomla için gerçek Hızlı Başlangıç ​​Kurulum Paketi ile geliyor! 2.5. Bu tutarlı tipografi özellikleri ve başlamak için kolaydır.

Video Hive

Creative Minds – Bu üstün kaliteli ve tam anlamıyla özelleştirilebilir olan After Effects projesi, paketinde yardımcı talimatlar ile birlikte geliyor. Projeyi tamamlamak için üçüncü parti bir eklentiye ihtiyacınız yok.

Rate this post

Paylaş

2 Cevaplar

  1. kralizasyon dedi ki:

    Audio Jungle her ay mı bedava ne 😀

  2. qaripboy dedi ki:

    Her ay tüm envato sitelerinde 1 tane bedava item veriyorlar 😀 Ama war.ez yoluylada elde edilebiliyor tabii 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...