Yürüyen Ölüler: İsyan Romanının Çıkış Tarihi Açıklandı

İlk romanıyla büyük beğeni toplayan Yürüyen Ölüler romanı Arunas Yayıncılık’ın Facebook sayfasında yaptığı açıklamaya göre ‘Yürüyen Ölüler: İsyan’ romanıyla 3 Temmuz 2013 tarihinde seriyi kaldığı yerden devam ettirecek.

Robert Kirkman ve Jay Bonansinga‘nın yazdığı kitap Yürüyen Ölüler, Hanife Kılıç‘ın çevirisi ve Arunas Yayıncılık‘ın işbirliği ile 2012 yılının Ağustos ayında kitapseverlerin beğenisine sunulmuştu.

Serinin ilk kitabını bir haftada bitirip hemen kitapla ilgili yorumuma şu yazıda yer vermiştim: Yürüyen Ölüler (2012)

AMC TV‘nin yayınladığı The Walking Dead dizisine 3. sezonda dahil olan, David Morrissey‘in hayat verdiği Philip Blake‘in [The Governor (Vali)] dizide bulunduğu konuma gelene kadar başından geçenleri anlatan ilk kitap dizinin hayranları tarafından olumlu puan almıştı.

Piyasaya yeni çıkacak olan serinin ikinci kitabı ise Philip Blake‘in Woodbury‘de yükselişini anlatıyor. Bu bilgiyi The Walking Dead: The Road Woodbury sayfasına dayanarak söylüyorum. Yine bu bilgiye dayanarak Arunas Yayıncılık’ın sayfasındaki bir fotoğrafa yorum yaparak kitabın kapağının orjinalinden farklı olduğunu ve içeriğinini farklı olup olmayacağını sormuştum. Ardından gelen cevap ise kitabın içeriğinin orjinaline bağlı kalacağı yönündeydi fakat şu an baktığımda fotoğrafta yorumumum olmadığını gördüm. Durum kanımca orjinaline bağlı kalacağı yönünde. Çünkü Vikipedi sayfasında ikinci kitap için ‘üçlemenin ikincisi’ şeklinde bir tanım yapılmış.

Kitap ile ilgili yeni haberler geldikçe size ulaştırmaya çalışacağım.

Rate this post

Paylaş

14 Cevaplar

  1. Onur Batur dedi ki:

    Furkan, ben de bu filme yeni başladım şuan 3. sezona adım attım Çiftlik olaylarındayım daha bakalım neler göricessss 🙂 o.O

  2. kralizasyon dedi ki:

    Şimdi bu The Road Woodbury romanı değil mi? Sadece ismi değişik?

    Bir de umarım bu roman daha kalın olur. Öbürü 400-500 sayfa idi sanırım. Hemen bitti ya hu 😀

  3. Arda Erakman dedi ki:

    İsyeeaaan. diyesim geldi birden bir türlü başlayamadım ya.

  4. Anonymous dedi ki:

    İlk romanın çıkacağını duymuştum ama çıktığını bu haberle öğrendim geçte olsa iyi oldu…

  5. ilk romanda brian kendini philip olarak tanıtıyor yani şimdi brian valimi ?

  6. Kitapta yanlış hatırlıyosam düzeltin lütfen nick (zombi) penny i öldürüyodu.Ama dizide nasıl yaşıyor ? Açıklar mısınız

    • Furkan Özden dedi ki:

      Öldürmüyordu. Penny zombi olup Nick’i öldürüyordu. Benim hatırladığım bu çünkü, Philip kitabın sonunda tek başına kalıyordu. İsyan’da daha başlardayım. Onun hakkında bir cevap veremem şu an.

    • Miralay Giray dedi ki:

      Dostum yanlışın var. Penny kimseyi öldürmüyo. Bi gün philip ormanda kıza tecavüz ederken nick öldürüyodu onu (dindar biri zaten) sonra brian da onun kafasına sıkıyo ardından martinezle tanışıyo kendini philip olarak tanıtıyo bla bla

  7. Anonymous dedi ki:

    3. Kitabi ne zaman cikacak bir bilginiz var mi cok merak ediyorum :(((

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...