The Hangover Part III (Felekten Bir Gece III) 2013

Hangover Part III Poster

Babası ölen Alan’ı (Zach Galifianakis), bir akıl hastanesine götürmek için kurt sürüsü tekrar bir araya gelir. Kurt sürüsü yollara düştüğünde olanlar olur.

Serinin ikinci filmi birinci film ile benzer senaryoya sahip olduğu halde izleyicilerden olumlu puan aldı. Aynı şeyi üçüncü film için de yapsalar belki durum kötüleşebilirdi ama üçüncü filmde senaryonun “Bu kez düğün yok. Bekarlığa veda partisi yok. Neler ters gidebilir ki? Ama Kurt Sürüsü yola çıktığında, tüm bahisler kapanır.” şeklinde özetlenmesi duruma farklı bir boyut kazandırdı.

Fragman

Filmi izlemeye başladığımda olaylar gelişirken birçok süprizle karşılaştım. Her zaman ki gibi kahkaha hat safhadaydı. Özellikle Alan’ın davranışları ön plandaydı. Zaten filmin asıl konusu Alan’ın babası öldükten sonra artık kendisini değiştirmesi için kurt sürüsü ile birlikte bir tesise gitmesidir. Bütün olaylar da serinin diğer filmlerinin aksine bir otel odasında değil yolda gerçekleşmeye başlıyor.

Filme eklenen yeni karakterler rolleriyle birebir uyumlu. Aransa bundan iyisi bulunmaz herhalde. Birinci ve ikinci filmde karşılaştığımız bazı karakterlere bu filmde de yer verilmiş. Böylece diğer filmlerle arada bağ kurularak izleyicinin filme bağlı kalması sağlanmış.

Filmin final kısmındaki sahneyi izledikten sonra (afişte bahsedilenin aksine) bu filmin serinin son filmi olduğuna inanmak istemedim. Umarım son değildir çünkü eğer öyleyse kurt sürüsü kendini özletecek. Puanım 8/10.

Paylaş

2 Cevaplar

  1. Bu film için sinemaya gidebilirim.ilk iki filmi müthişti.:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...