Gelişmiş Firma Portal Uygulaması enyakin.com.tr

enyakin.com.tr logo

Ticaret sisteminin oldukça hızlı geliştiği şu dönemlerde firmanızın ne kadar fazla kişiye ulaşabildiği çok önemli. Ne kadar çok bilinirseniz firmanız için o kadar iyidir. Eğer firmanızı herkesin duymasını istiyorsanız enyakin.com.tr adresinizi mutlaka ziyaret etmelisiniz.

enyakin.com.tr’de firmanızı kayıt ettiğiniz takdirde firma içerik sayfanızı yönetebileceğiniz ve reklam kelimelerinizi değiştirebileceğiniz akıllı MYX müşteri paneline de sahip oluyorsunuz. enyakin.com.tr ile firma içerik sayfanıza ait resim ve video ekleyebilirsiniz. Etiketlediğiniz anahtar kelimeleri düzenlerken dilediğiniz gibi değiştirerek birçok farklı müşteriye ulaşabilirsiniz. Enyakın Maps uygulamasını kullanarak adres koordinatlarınızı kolayca değiştirebilirsiniz. Enyakın.com sistemine dileğiniz zaman dilediğiniz yerden bilgisayarınızdan, tabletinizden ve cep telefonunuzdan 7/24 ulaşabilirsiniz.

Enyakin.com.tr sisteminden seçeceğiniz bir paket doğrultusunda firmanıza ilişkin yapacağınız düzenlemeler için geniş bir özellik yelpazesine sahip olabilirsiniz. Enyakin.com.tr adresine girip sisteme ödeme yapmanız için birçok ödeme seçeneğinin yanında mobil ödeme seçeneği de mevcuttur.

Sisteme kayıt olan firmaların sayısı 183’ü geçiyor. Aylık ziyaretçi sayısı ortalama 1230 olan enyakin.com.tr’yi günde 2500’ü aşkın kişi ziyaret ediyor. Siz de firmanızı kayıt etmek için hemen enyakin.com.tr adresiniz ziyaret edin.

Rate this post

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...