Tatil Planlarınızı Yaptınız mı?

kaş kiralık villa

Kış mevsiminin ülkemizi usul usul terk etmeye başladığı şu günlerde yaz tatili için plan yapmanın vakti geldi sanırım. Sıkıcı iş hayatından yorulan insanların ve okul sıralarında bir sınavdan diğerine koşan öğrencilerin en büyük hayali yaz tatili. Yaz tatili için şimdiden plan yapmış olabilir otelinizi ayarlamış olabilir ve tatiliniz çok güzel geçeceğini düşünebilirsiniz. Ama bir de benim yazdıklarıma kulak verin.

kaş kiralık villa

Bu yaz tatili Kaş’ta yapmaya ne dersiniz? Kaş, dünya turizminin de önemli şehirlerinden biri olan Antalya’nın ilçesidir. Antalya şehir merkezine 200 km uzaklıktaki Kaş, Yunanistan’ın Meis adası ile komşudur. Meis Adası’na en yakın noktayı oluşturan Kaş, tarihi eserler bakımından da tam bir doğa cennetidir. Kaş’ta bulunan Çukurbağ Yarımadası bir dil gibi denize uzanmakta ve güzel manzarasıyla 3 km’lik güzel bir yürüyüş parkuruna sahip. Kaş’ın içinde tertemiz sularıyla Büyük Çakıl Plajı, Küçük Çakıl Plajı ve Akçagerme Plajı gibi ünlü plajlar vardır. Antalyanın bu güzel beldesi Kaş, kiralık villa seçenekleri ile birçok turisti kendine çekmektedir.

kaş kiralık villa

Kaş’ta tatil yapmak için lüks ve bir o kadar da pahalı otellere para harcamanıza gerek yok. Kaş’a geldiğinizde pahalı otelleri bir kenara bırakıp istediğiniz yerde Patara Property çatısı altındaki Kaş’ta bulunan kiralık villarının özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Dilerseniz Kaş gibi Antalya’nın birçok bölgesinden Patara Propert sayesinde villa ya da apart kirayalabilirsiniz. Patara Property‘nin geniş yelpazesinde size uygun birçok kiralık villa ve apart seçenekleri var. Bunlardan dilediğinizi seçin ve yaz tatilinin keyfini çıkarın.

Rate this post

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...