Beyaz Karanfil Yakında ATV’de Başlıyor

beyaz karanfil

Beyaz Karanfil Dizisi Çok yakında Atv’de başlıyor.

Aksiyona yeni bir boyut geliyor. Aksiyonun ustaları aynı dizide. Kenan Çoban, Ali Sürmeli ve Hakan Boyav yeniden yeni dizide beraber. Beyaz Karanfil Yakında ATV’de.

Beyaz Karanfil Dizisi önemli oyuncuları kadrosuna katarak adından söz ettirmeye şimdiden başladı. “Beyaz Karanfil Dizisi” kadrosunda daha önce Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde rol almış ve başarılı olmuş üç oyuncu yer alacak. Kurtlar Vadisi Pusu’da “Abdulhey” karakteri ile izlediğimiz Kenan Çoban, Zaza Dayı karakteri ile akıllarda yer eden Ali Sürmeli ve Kara rolü ile üstün bir oyunculuk kabiliyeti sergileyen Hakan Boyav yeni dizi Beyaz Karanfil’de boy gösterecek. Bu bilgi ile Abdulhey’in (Kenan Çoban) yeni dizisi hangisi? sorusunun da cevabını vermiş olduk.

Dizinin senaryo ve yapımcılığını yine tanıdık isimler üstleniyor. Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan dizinin akışını belirleyecek isimler. Bu isimler daha önceki yapımlarda başarı ile çıkmış Kurtlar Vadisinin fenomen olmasında önemli bir yere sahip kişiler. Beyaz Karanfil izleyicinin merakla beklediği bir yapım olarak dikkat çekiyor. Uyuşturucu ile mücadelenin anlatıldığı dizide rol dağılımı henüz belli değil.

Beyaz Karanfil çekimleri henüz başlamamakla beraber şu an için Beyaz Karanfil oyuncu kadrosunda belli olan isim bu üç isim. Beyaz Karanfilin aksiyonun hiç bitmediği, bizlere sosyal mesajlar veren bir dizi olması bekleniyor. Daha önce kanaldan ayrılan Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizinin boşluğunu dolduracağına inandığımız Beyaz Karanfil son bölüm yayınlandığı zaman beyazkaranfil-sonbolum.blogspot.com adresinden eş zamanlı olarak izleyebilir bütün detay ve yorumları bulabilirsiniz. Bakalım ekipten ayrılan kadro bu yeni yapımda başarıyı yakalayabilecek mi? Kenan Çoban ve diğer oyuncular üzerlerine yapışan rolden sıyrılıp nasıl bir karakterle karşımıza çıkacaklar.

Beyaz Karanfil Ne Zaman Yayınlanacak ?

Beyaz Karanfil ne zaman yayınlanacak sorusu şu an için izleyicinin en merak ettiği konuların başında geliyor. Şu an için bir çekim aşamasına geçilmediği için dizinin yayın tarihi de belli değil. Ama tahminlerimize göre dizininin yeni yayın dönemi olan Eylül ayı içerisinde ekranlara geleceği düşünülüyor.

Beyaz Karanfil Hangi Gün Yayınlanacak ?

İzleyicinin merak ettiği konulardan birisi de Beyaz Karanfil hangi gün yayınlanacak sorusu. Bu konu hakkında da bilgi henüz yok ama tecrübe ve tahminlere göre dizi Kurtlar Vadisinin boşluğunu doldurmak amaçlı Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacaktır.

Beyaz Karanfil yeni yayın döneminde ATV’de olacak.

Beyaz Karanfil İzle Fan Sitesi

Rate this post

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...