Çalışma Masam

Mimlenmeyeli uzun zaman olmuştu. Sağ olsun Tahsin kardeşim mimlendiği bir yazısında beni de mimlemiş. Ne güzel de etmiş (: Konunun çalışma masası olması da çok hoşuma gitti. Bir aralar çalışma masamı paylaşmayı düşünüyordum. Bir türlü fırsat olmadı, masayı düzeltmesi, fotoğraf çekmesi, yazıyı yazması… Burada hemen yazmış olabilirim ama işi icraata dökünce hemen yapılmıyor.

Çalışma masamı kısaca özetlemek gerekirse: Ucuz mavi katlanabilir bir masa ve Bim’den aldığımız bilgisayar masasıyla beraber gelen ucuz ama kök gibi sağlam (kırılsa da yenisini alsak) sandalye. Lenovo G550 markalı ilk dizüstü bilgisayarımı yaklaşık 5 yıldır bu masanın üstünde kullanıyorum.

Çalışma Masam

Bilgisayarın sol kısmındaki USB girişinden çıkan esrarengiz mavi kablo (misafirlerin kullandığı tabir) yaklaşık 1.5 metre uzunluğunda ve ucunda Platoon USB wireless adaptörü var. Malum, odadan sinyali tam çekemeyince böyle bir çözüm buldum.

Wi-Fi Araçlarım

Laptopumun hemen solundaki masada da PS3 ve kardeşimin masaüstü bilgisayarı var. Çoğaltıcı almadığım için ekran kartının kablosunu hangisini kullanıyorsak ona bağlıyoruz.

Özet geçmek gerekirse blogumdaki 1000’i aşkın yazıyı bu mavi masanın üstündeki dizüstü bilgisayarımla yazdım diyebilirim.

Ben de buradan sevgi ve saygılarımla Arda‘yı mimliyorum.

Rate this post

Paylaş

2 Cevaplar

  1. Tahsin dedi ki:

    Mimi yanıtsız bırakmadığın için teşekkür ettim Furkan, ayrıca çalışma ortamın çok iyiymiş. Sevdim 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...