Absolutely Anything (2015)

absolutely anything

Sıradan geçen günün birinde ansızın sihirli güçlerinizin olduğunu fark etseniz ne olurdu?

Absolutely Anything, bir öğretmenin hiç ummadığı bir zamanda sıradışı güçlerini keşfetmesi ve bunu takip eden talihsiz olaylar dizisini konu alan komedi türünde bir yapım.

Başrollerini Simon Pegg ve Kate Beckinsale‘in paylaştığı filmde bir de Robin Williams yer alıyor. Kendisi yok ama sesiyle filme katkıda bulunmuş.

Absolutely Anything filminin öyle ahım şahım övülecek veya yerilecek bir yanı yok. Komedi filminde bana göre önemli olan tek şey izleyiciyi rahatlamasıdır. Komik olmasını yazmadım çünkü komedi türünde yapımlarda olmazsa olmazdır bu. Tabii istisnaları katmıyorum.

Gelgelelim senaryo da bir komedi filmi için gayet yeterliydi. Mantık aramaya fazla gerek yok.

Oyuncular canlandırdıkları karakterlerle birebir bütünleşmişti. Neredeyse hiçbir şey sırıtmıyordu. Simon Pegg komedi türü filmlere yakışan bir oyuncu. Görevimiz Tehlike filminde bile en gergin sahnelerde kendini öne çıkarabiliyordu. Fakat bu filmdeki favori karakterim o değil. Shaun of the Dead filmindeki performansı buna nazaran daha iyiydi. Karanlıklar Ülkesi‘nden beslediğim bir sempatinden dolayı olsa gerek Kate Beckinsale’in bu filmindeki performansını daha çok beğendim.

Yani demem o ki fazla bir şey beklemeyin. Absolutely Anything komedi türünde eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bir hafta sonu oturup kafa dağıtabileceğiniz bir yapım.

Paylaş

2 Cevaplar

  1. Doğruymuş dedi ki:

    Cinsel içerikli sahneleri, daha doğrusu cinsel gereksiz konuşma sahneleri olmadan bence çok daha iyi olurmuş.

    *Cyberbully veya Just Like Heaven filmlerinede göz atabilirsiniz.

  2. Doğruymuş dedi ki:

    *https://episodecalendar.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...