Akıllı Telefonunuzu İsviçre Çakısına Çevirecek 5 Uygulama

Akıllı telefonları diğer normal telefonlardan ayıran en önemli özellik şüphesiz içinde bulunan uygulama mağazalarıdır. İşte bu uygulama mağazalarında bulabileceğimiz birkaç uygulama ile akıllı telefonunuzu adeta bir isviçre çakısı gibi kullanabileceksiniz.

Çekül

Bu uygulama ile telefonunuzun yer çekimi ve birkaç sensörünü daha kullanarak çekül ile yaptığınız ölçümün aynısını yapabiliyor. Gerçek çekül alıp karşılaştırmadım ama her evde bir çekül kolay bulunmuyor. Bakarsınız lazım olur. İndirmek için buraya tıklayın.

Ekran Görüntüleri

Araç Kutusu

Orijinal adı ne bilmiyorum ama bu uygulamada çekülün yanı sıra su terazisi ve iletki de yer alıyor. İndirmek için buraya tıklayın.

Ekran Görüntüleri

LINE Tools

Sırada hepsi bir arada olan araçlarımız var. LINE Tools içinde 17 araçla birlikte gelen bir uygulama. Sırasıyla içinde ses ölçer, iletki, fener, sayaç, büyüteç, hesap makinesi, beden tablosu, qr kod okuyucu yer alıyor. İndirmek için buraya tıklayın.

Ekran Görüntüleri

Smart Tools #2

İsimden dolayı bir sonraki uygulamaya benzese de içinde bulunan gece görüşü, nabız ölçer, zar atma gibi değişik araç ve gereçlerle listede yer almayı hak ediyor. İndirmek için buraya tıklayın.

Ekran Görüntüleri

Smart Tools

Son olarak da kullanıcı yorumlarına göre en iyi, bana göre de en güzel tasarıma sahip ve olması gereken gibi olan uygulama Smart Tools. Bu uygulama bütün araçları içinde barındıran şekliyle ücretli ancak bu araçları tek tek ücretsiz şekilde indirebilirsiniz. Hepsinin ayrı ayrı pro sürümleri var. Ücretsiz sürümleri de işinizi görecektir. Denemeden karar vermeyin. Geliştiricinin Google Play sayfasını ziyaret etmek için buraya tıklayın.

Ekran Görüntüleri

Rate this post

Paylaş

1 Cevap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...