Mutlaka Oynamanız Gereken Counter-Strike: Global Offensive Haritaları

Steam atölyesinde Counter-Strike: Global Offensive için hazırlanmış olan birbirinden güzel haritalar ve bir o kadar da değişik çalışmalar bulunuyor. Bazıları yeni güncellemelerle oyuna ekleniyor bazıları ise sadece atölyede üst sıralara çıkmakla kalıyor. İşte CS:GO’nun stema atölye sayfasında yer alan mutlaka oynamanız gereken Counter-Strike: Global Offensive haritaları.

1 – Dust 2 Night

Dust 2 Night

Gelmiş geçmiş en popüler Counter-Strike haritası olan Dust 2 haritası Blade x64 adlı kullanıcının ellerinde değişime uğruyor ve haritaya gece efekti ekleniyor. Atölyede yer almasa resmî olup olmadığı tartışmaya açık bu harita oyuna eklense nasıl olurdu sizce?

Haritanın atölye sayfasına gitmek için: Dust 2 Night

2 – Recoil Master

Recoil master weapon practice

Mr. Ulletical adlı kullanıcı tarafından yapılmış bu haritada ise oyunda yer alan silahların tepmelerini kontrol altına alıp kendimizi geliştirmek ve silahları test etmemiz için güzel bir alan yer alıyor. Mekânın oldukça benzersiz olması ve grafiklerin kalitesinden ödün verilmemesi ortada ne kadar çok emeğin olduğunu gözler önüne seriyor.

Haritanın atölye sayfasına gitmek için: Recoil Master

3 – de_pripyat

de_pripyat

Pripyat, Ukrayna ile Beyaz Rusya arasında Çernobil Nükleer Santralindeki işçilerin barınması için kurulmuş bir şehirdi ancak 1986’daki felaketten sonra bu şehre adımını atan olmadı. Aynı şehir Call of Duty serisinde keskin nişancı olarak gizli göreve gittiğimiz bir mekan olarak karşımıza çıkıyor. İşte bu harita ile de Confused_Travolta adlı kullanıcı Pripyat’ı Counter-Strike: Global Offensive’e getirerek mükemmel bir iş başarmış.

Haritanın atölye sayfasına gitmek için: de_pripyat

4 – FridayThe13th [Hide and Seek]

Friday The 13th

Aramıza Moskova’dan katılan bir hayırsever de üşenmemiş etmemiş ortaya korku temalı, içinde saklambaç oynayabileceğimiz hafif Left 4 Dead esintileri barındıran bir harita yapmış.

Haritanın atölye sayfasına gitmek için: FridayThe13th [Hide and Seek]

Rate this post

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...