Vazgeçilemeyen İki Oyun: Pubg ve Metin 2

pubg

Size bugün bahsedeceğim aksiyon ve macera oyunu bir uçağın içinde başlamakta ve heyecanı doruklarda yaşatan bir oyundur. Oyun içerisinde yüze yakın oyuncu rotası belirlenmiş ve oyuncular bunlardan birini seçerek kendilerine yön çizebilmektedir. Uçaktan paraşütle atlayan oyuncular adanın her hangi bir yerine düşer ve macera orada başlar. Oyunlarla arası iyi olanlar bu oyunun PUBG olduğunu şimdiden anlamıştır bile. Pubg oyununun asıl adı PlayerUnknown’s Battlegrounds olarak geçmektedir. Fakat uzun bir isme sahip olduğu için kısaca pubg olarak adından söz ettirmektedir. Oyun geliştiricileri insanların ilgi alanına göre devamlı yeni oyunlar geliştirmekte ve bu oyunlardan ciddi miktarda gelir elde etmektedirler. Aksiyon, strateji ve macera oyunlarının yükselişte olduğu bu dönemde bir çok oyun geliştiricisi bu dalda oyunlar geliştirmiştir.

Bunlardan bazıları başarılı olurken bazıları oyun mezarlığında yerini almıştır. Bu başarılı olan oyunlardan birini pubg olarak örnek verebiliriz. Steam pubg sayfası üzerinden bu oyunla ilgili satın almaları yapabilir, istediğiniz zaman oynamaya başlayabilirsiniz. Yeni bir heyecan arıyorsanız bu oyun tam size göre diyebilirim. Steam pubg sayfasını takip ederek oyunu indirimli satın alabilir ve güzel bir maceraya başlamış olursunuz. Steam pubg sayfasında oyunla ilgili tüm detayları görebilir, indirimli fiyatları yakalayabilirsiniz. Macera yaşamak, strateji geliştirmek ve kendinizi bir anda aksiyon dolu bir serüvenin içinde bulmak isterseniz PlayerUnknown’s Battlegrounds oyununu mutlaka denemelisiniz. Aksiyon ve strateji oyunu denilince akla gelen ilk oyunlardan biri dediğim anda aklınıza metin 2 oyununun da gelme ihtimali bir hayli yüksek. Biraz da o oyundan bahsedelim.

metin 2

Metin 2 oyunu strateji geliştirmeyi seven ve aksiyon isteyen kişiler için ideal oyunlardan biri ve en bilinenidir diyebiliriz. Metin 2 oyunu 2005 yılının mart ayında Kore’de bir şirket tarafından piyasaya sürüldü ve kısa zaman içerisinde çok beğenildi. Türkiye’de milyonlarca kullanıcı tarafından oynanan bu oyun kısa sürede oyunseverlerin gündeminde ilk sıraya geldi. Metin 2 oyununu en çok popüler yapan özellik insanların çevrimiçi olarak farklı kişilerle etkileşim içinde oyun oynamaları olmuştur. Siz de aksiyon oyunlarına ilgiliyseniz bu oyunu tercih edebilirsiniz.

Rate this post

Paylaş

2 Cevaplar

  1. Suveyda dedi ki:

    Pubg yeni başladım ve terapi gibi bi oyun resmen 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...