WordPress için Ana Sayfada Gösterilen Yazı Sayısını Değiştirme

WordPress blog ana sayfanızda görüntülenen yazı sayısını değiştirmek ister misiniz? Varsayılan olarak, tüm WordPress ana sayfaları sayfa başına en fazla 10 yazı gösterir. Bununla birlikte, bunları gösterge paneli ayarlarından kolayca değiştirebilir ve istediğiniz kadar yazı gösterebilirsiniz. Bu yazıda, WordPress blog sayfanızda görüntülenen yazı sayısını yalnızca 2 basit adımla nasıl kolayca değiştirebileceğinizi anlatacağım.

Ana Sayfada Gösterilen Yazı Sayısı Nasıl Değiştirilir?

Yapmanız gereken ilk şey, WordPress paneline giriş yapmak ve Ayarlar menüsünden Okuma seçeneğini seçerek Okuma ayarları sayfasına gitmek. Ardından ‘En fazla gösterilecek blog sayfası adedi’ seçeneğinin değerini görüntülemek istediğiniz yazı sayısına göre değiştirmeniz gerekir.

wordpress ana sayfa yazı yazı sayısı değiştirme

Ayarlarınızı kaydetmek için ‘Değişiklikleri Kaydet’ düğmesini tıklamayı unutmayın. Artık WordPress blogunuz ve arşiv sayfalarınız görüntülemek istediğiniz yazı sayısını gösterecektir.

Blog Sayfamda Kaç Gönderi Göstermeliyim?

Genellikle blog yazarları varsayılan olarak ayarlandığı şekilde sayfa başına 10 gönderi görüntüler. Kullanıcı deneyimi ve SEO açısından gösterilmesi uygun bir rakam gibi görünüyor. Temel olarak bir sayfada ne kadar çok gönderi gösterirseniz sayfa boyutu o kadar büyük olur ve bu da yüklenmesini yavaşlatır. Blog Nasıl Açılır yazı serisinde Tema Seçimi – Blog Nasıl Açılır 104 başlıklı yazıda nelerin sayfayı yavaşlattığına yer vermiştim.

Rate this post

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...