Pathologic 2 Oyun İncelemesi

pathologic 2 oyun incelemesi

Klasik hayatta kalma korku oyunlarını ve hikaye bakımından zengin oyunları seviyorsanız Pathologic 2 tam size göre. Korkuyu ve endişeyi ensenizde hissederken hiçliğin ortasında bir kasabada hayatta kalmaya çalıştığınız Pathologic 2 bundan daha fazlası ile geliyor. Pathologic 2, hayatta kalma mekaniği ve hikaye anlatımını etkili kullanma konusunda kendisini farklı kılan bir oyun.

Fragman

Pathologic 2 ilgi çekici ve inanılmaz derecede kasvetli bir havaya sahip olsa da harika vakit geçirmenize olanak sağlayan iyi bir oyun. Son derece yüksek kalitede atmosfer, mekan, karakter tasarımı ve müzikleriyle mükemmel bir oyun deneyimi sizi bekliyor. Oyun çeşitli bildirimler aracılığı ile su elde etmek, eşya aramak, savaşmak gibi temel oyun tekniklerini öğretiyor. Eğitimin ilk birkaç dakikası hikayenin temel kısmının çoğunu, karakterler arasındaki ilişkileri ve oynadığınız karakterin amaçlarını anlatıyor.

pathologic 2 oyun incelemesi

Bu oyun önceki oyundan pek farklı şeyler sunmuyor olsa bile yine de kendine özgü hikayesi ile oldukça başarılı bir yapım olduğu kesin. Oyunda salgın hastalığın ortasındaki bir doktoru oynuyorsunuz. Yapmanız gereken çeşitli görevler ve uzak durmanız gereken bazı noktalar var. Bu şekilde bir kasabayı geçmek, hastalık içeren korkunç insanlardan kaçmak oyunu oldukça zorlu kılan noktalardan birkaçı.

pathologic 2 oyun incelemesi

Bunların yanında bürokratik engellerin içinde kalmışken batıl inançların kol gezdiği bir kasabada yayılan bulaşıcı ve tehlikeli bir hastalıkla da uğraşmanız gerekiyor. Oyunun hayatta kalma anlayışı ilk başta sert ve acımasız gelebilir. Ancak bir kez ticaret sistemini anlamaya başladığınızda ve halk için önemli olan şeyleri öğrendiğinizde bu daha kolay bir hal alacaktır. Suyu her yerde bulabilirsiniz. Yiyecek belki sorun olabilir. Fakat paranızı dikkatli yönetirseniz zor zamanlarda size yardımcı olabilir.

pathologic 2 oyun incelemesi

Oyunda yer alan diyaloglar zaman zaman basit ve saçma görünse de bazı diyalogların esprili bir bakış açılarıyla yazılmış olduğu belli. Bu diyalogları okurken satır aralarına da dikkat etmeniz de fayda var. Bunun yanında elinizdeki günlüğe de iyi bakın. Kendinizi kaybolmuş hissederseniz çıkış yolunuz günlükte yer alıyor olabilir.

Her şeyden önce Pathologic 2 bu yıl piyasaya sürülen en eşsiz oyunlardan biri olabilir.

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...