Eşofman’ın Tarihçesi

Günümüzde giyim ürünleri arasında hem ev giyim hem de dış giyim için rahatlık ön planda yer almaya başladı. Genel olarak spor giyim ürünü olarak günümüzde eşofman çeşitleri kullanılır. Son yıllarda rahat giyim tarzının baskın olması ile de spor giyim ürünleri daha çok tercih edilmeye başladı. Günümüzde farklı özellikleri ile de ön planda yer alan spor giyim ürünleri genel olarak her ortamda tercih edilir.

Bir eşofman, iki parçadan oluşan bir giyim eşyasıdır: pantolon ve genellikle önden fermuarlı bir ceket. Başlangıçta sporda, özellikle sporcuların müsabaka kıyafetleri (koşu gömleği ve şortu veya mayo gibi) giymeleri ve müsabakadan önce havalanmaları için tasarlanmıştı. Modern zamanlarda, diğer bağlamlarda yaygın olarak giyilir hale geldi. Eşofman, spor giyimde sentetik elyafların ilk kullanımlarından biriydi.

eşofman
Punkt 8 at İngilizce Vikipedi – en.wikipedia üzerinden Commons’a Admrboltz tarafından CommonsHelper kullanarak transfer edildi.

Eşofmanın soyundan gelen, 1980’lerin sonlarında gelen kabuk takım, dönemin hip hop ve break dans sahnesinde popülerdi. Selüloz triasetat ve polyester karışımından üretilmiş olup, belirgin renk kombinasyonları ile dış kısımları parlaktır.

Çoğu eşofman, kullanıcının iç çamaşırı gibi herhangi bir iç çamaşırı olmadan giyebilmesini sağlayan ağ örgülü bir iç mekana sahiptir. Bu bir mayoya çok benzer. Birçok insan fiziksel egzersiz seansları için giyer. Sauna kıyafeti, kullanıcının bolca terlemesini sağlamak için tasarlanmış, kaplanmış naylon veya PVC gibi su geçirmez bir kumaştan yapılmış özel bir eşofman şeklidir. Sauna takımları öncelikle geçici kilo kaybı için kullanılır.

Erkek Eşofman

Rahat giyim tarzını en çok erkekler benimsemiştir. Farklı pek çok ortam için spor giyim ürünleri erkekler tarafından tercih edilir. Genel olarak günümüzde erkekler tarafından sade modelli olan spor giyim ürünü kullanılır. Sade renk ve tasarımlı olan spor giyim ürünleri günümüzde erkekler tarafından trend olarak kullanılır.

Erkek Eşofman Takımı

Her ortam tercih edilen spor giyim ürünleri için kombinler önemlidir. Kombinlerin kolayca yapılması için ise sıklıkla alt üst takım çeşitleri tercih edilir. Genel olarak erkek eşofman takımı ürünleri ile sosyal yaşam daha rahat geçer. Farklı tasarım ve renkleri ile dikkat çeken erkek spor giyim ürünleri https://www.lescon.com.tr/erkek-esofman-takimi/ adresinde takım olarak yer alır.

Rate this post

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...