Korkuyu Yay yarışması sonuçlandı

3.Sezonda yer alacak zombiyi seçmek için The Walking Dead hayranlarının beğenisine “Korkuyu Yay” adında bir yarışma sunulmuştu. Bu yarışma bana yabancı değildi. 1.Sezon bitmek üzereyken bunu dizinin resmi sitesinden bulmuştum fakat Türkiyeden erişime izin yoktu. Eninde sonunda girip birkaç zombi yapmıştım. 3.Sezon için zombi arıyorlar dediklerini duyduğum anda hemen yarışmaya katıldım. Herhalde dedim en fazla beğeni alan gidiyor. Webmaster adamız bir yolunu bulup 270 küsür beğeni topladım ama nafile. FX yönetimine sorduğumda jurinin seçim yapacağını belirtti. Bunun sonunda da Türkiyeden bir bayan arkadaşımız elemelere gitme fırsatını buldu. Şu an Amerikada TWD zombi okulunda ders alıyorlar.

Daha Sonra Los Angeles’da juri olarak senaristlerin ve yönetmenlerin karşılarında performanslarını sergileyecekler ve bu kadar kişi içinden sadece 1 kişi 3.Sezonda zombi olma fırsatını yakalayacak. Bu çok önemsiz birşey gibi görünse de buradan sonra okuyacaklarınız bu fikri çürütecektir. Seçilen karaktere 1 bölümde rol verilecek ve kamerayla yakın çekim yapılacak. O zombiye özel vuruş stili uygulanacak. Sanırım bunlar yetmiştir.

Amerikadaki zombi okulundan fotoğraflar için elemelere gidecek olan yarışmalar için FX’in Walking Dead sayfasını bu linkten ziyaret edebilirsiniz. Şimdilik fotoğraflar var. Yakında video da eklenecektir.

Rate this post

Paylaş

1 Cevap

  1. Emrys dedi ki:

    Link gözükmüyor Furkan. Birde gidip kazanamama var. 1 kişi nede olsa binde bir belkide yüz binde bir. 🙂 Başka haberler varsa ben burdayım 😉

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...