iPhone için 5 adet yaz uygulaması

Sonunda yaz geldi. Her yere gelirken iPhone’u unutmadı ve iPhone’a da yaz geldi. İşte iPhone için en gerekli yaz uygulamarı.

Grill-It!

Yazın vazgeçilmez yemek keyfi kuşkusuz ızgara ve mangaldır. Denize gittiğinizde yaparsınız. Pikniğe gittidiğinizde yaparsınız. İşte bu uygulama ile birçok ızgara tarifi eliniz altında. Uygulamaya App Store’dan $0.99 ile temin edebilirsiniz.

TripIt

Yazı kendi memleketinde geçirenlerin dışında uzaklara gidip kafa dinlemek isteyenler de olabilir. İşte burada tatilcilerimizin imdadına TripIt yetişiyor. Bu uygulama size en yakın konaklama yerlerinde rezervasyon imkanı veriyor. Uygulamayı App Store’dan hiçbir ücret ödemeden indirebilirsiniz.

Bandsintown Concerts

Yaz gecelerinin vazgeçilmezi olan yaz konserlerini kaçırmak istemiyorsanız bu uygulama tam size göre. Uygulamaya facebook profilinizi bağladığınızda etkinlikleri buradan arkadaşlarınıza duyurabilir herşeyi organize edebilirsiniz. Uygulama çevrenize en yakın yerlerdeki etkinlikler için de size bildirim vererek sizi uyarıyor. Bu uygulamaya App Store’dan bedava olarak indirebilirsiniz.

Weather+

Her şeyi planladınız ve bir plaja gidiyorsunuz. O da ne? Sağanak yapmur başladı. Şimdi iş mi bu? Böyle sürprizlerle karşılaşmamak için bu uygulamayı edinmeniz sizin için iyi olabilir. Uygulama ile istediğiniz yere ait hava tahminlerine ulaşabilirsiniz. Bu uygulamaya App Store’dan sadece $0.99 ödeyerek edinebilirsiniz.

Yelp

Bu uygulama ile etrafınızdaki heryere bu uygulama ile ulaşabilirsiniz. Birçeşit navigasyonlu sosyal ağ gibi. İnsanların o yer hakkıdna görüşlerini de bulabilirsiniz. Uygulama App Store’da ücretsiz olarak sunulmuş durumda.

Rate this post

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...