Into the Storm (Fırtınanın İçinde) 2014

into-the-storm-poster

Silverton kasabası aniden beliren kasırgaların yıkımına uğramıştır. Ama bu sadece bir başlangıçtır. İlk kasırgaların yıkımından sonra kasaba halkının çoğu sığınaklara saklanır. Sığınıklardaki kasaba halkı havanın sakinleşmesini beklerken bir grup profesyonel kasırga takipçisi gerçek zamanlı kasırga videoları çekmeye çalışırken bir yandan da mahsur kalan insanlara yardım etmeye çalışırlar.

Filmin yönetmen koltuğunda Son Durak 5 filminden tanıdığımız Steve Quale otururken başrolleri Richard Armitage, Sarah Wayne Callies ve Matt Walsh paylaşıyor.

Film ilk başlarda sıradan bir TV filmi gibi başlasa da ilerleyen dakikalarda üzerinden gözlerinizi ayırmak istemeyeceğiniz bir film halini alıyor. Senaryo o kadar harika olmasa da efektler oldukça kaliteli hazırlanmış. Zaten bu tür filmlerde bence senaryoya pek fazla önem vermeye gerek yok. Çünkü bu filmleri öne çıkaran genel anlamda efektler oluyor ki bu filmde de aynen öyle olmuş. Belki arşivlik bir film olmayabilir ama izlerken sıkılmayacağınıza garanti verebilirim.

Bir buçuk saatlik gibi yeterli bir süreyle aksiyon ve gerilimi iliklerinize kadar hissedeceğiniz ailenizle veya arkadaşlarınızla izleyebilirsiniz.

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...