Zeynep’in sevgilisi Beyaz olsaydı ne olurdu?

Beyaz Zeynep’in sevgilisi olsa nasıl olurdu? Ozan’la Beyaz kanka muhabbetine nasıl girerdi? Beyazıt Öztürk 1 Erkek 1 Kadın’da…

Star’da Perşembe ve Cuma günleri ekrana gelen, Demet Evgar ve Emre Karayel’in oynadığı, kadın – erkek ilişkisi üzerine cesur diyalogları ve esprileriyle çok sevilen diziye bu hafta konuk oyuncu olarak Beyazıt Öztürk katılıyor.

Zeynep’in sevgilisi Beyaz olsaydı ne olurdu?

Ozan ve Zeynep magazin programı izlerken ünlülerin hayatının nasıl olabileceğini konuşmaya başlarlar. Örneğin Beyaz özel hayatında nasıldır acaba? Beyaz’ın hayatlarına girdiğini hayal etmeye başlayan Ozan ve Zeynep tabi ki anlaşamazlar. Acaba Beyaz Zeynep’in sevgilisi olsa nasıl olurdu? Ozan’la Beyaz kanka muhabbetine nasıl girerdi?

Zeynep, Ozan’ın Ofisi’ni denetler!

Zeynep Ozan’ın işyerini ziyaret etmeye karar vermiştir. Başta merak kaynaklı gibi duran bu ziyaretin, aslında Ozan’ı denetleme amacı güttüğü çok geçmeden anlaşılacaktır. Zeynep çok geçmeden şirket adına kararlar vermeye başlar ve işler karışır.

Zeynep, Pasta Kursunda!

Zeynep pastacı olmaya karar verip kursa yazılır. Ozan çok mutludur; Zeynep’in pişirdiği enfes pastaları mideye indirirken keyfine diyecek yoktur. Ne var ki Zeynep her şeyde olduğu gibi pasta işini de abartmaya başlar.

Rate this post

Paylaş

4 Cevaplar

  1. Alper dedi ki:

    Kaçıncı bölümünde gelmişti bu beyazıt

  2. Furkan ÖZDEN dedi ki:

    Bu akşam 23:50’de gelecek.

  3. Emrys dedi ki:

    Hastasıyım bu dizinin, birde Beyazıt olunca deme keyfime. 😀 İlk kez konuk oyuncu aldılar ünlü olarak herhalde önceden almamışlardı. Yarın ki bölümde de birini alsalar iyi olur hatta süper olur. 😉

  4. güncel dedi ki:

    Harika bir adam şu beyaz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...