The Perks Of Being A Wallflower (Saksı Olmanın Faydaları) 2012
Hayatımız boyunca yanımızdan ayıramadığımız hayat dostlarımızın yaşamımıza yön verişini konu edinen bir film Saksı Olmanın Faydaları. Duygularımızı derinden okşayan bu filmi Stephen Chobsky kitap olarak yayımlamış. Kitabın çok satanlar listesine girmesinden olsa gerek aynı kişi filmini de kayda almış. Kitabını okumadım ama film harikaydı.
Fragman
Bu filmin Logan Lerman’ın kariyerinde yükselişe geçmesinde büyük bir önemi var. Logan Lerman, filmde ergenlik sürecine girmiş ve depresyonda olan bir genci (Charlie) canlandırıyor. Aslında Charlie’ye fırsat verilse çok büyük işler başarabilecek bir kişi ama sadece kendi sınırlarının farkına varması gerek.
Liseye karamsar bir pencereden bakan Charlie, lisede tanıştığı Sam (Emma Watson) ve üvey abisi Patrick (Ezra Miller) sayesinde hayatın farkına varıyor ve hayatta keşfedilecek birçok güzelliğin var olduğuna şahit oluyor. Charlie bu iki arkadaşıyla takılmaya başladığından itibaren film, kimlik sorunları, aile, arkadaşlık, ilişkiler ve cinsellik konularını masaya yatırıyor.
Bu filmde sıradan bir gençlik filminde bulacağınızdan fazlası var. Sadece izleyin ve düşünün…