Artık Steam Mobil Üzerinde Oyun Kodu Etkinleştirebilirsiniz

yorulmadan steam wallet kazanmak

Oyuncuların göz bebeği oyun platformu Steam için geçtiğimiz günlerde yeni bir özellik yayınlandı. Bu özellik mobil kullanıcılar ve acil işi olan ama bilgisayara erişemeyen kullanıcılar için vazgeçilmez bir nitelik taşıyor.

İlginiz çekebilir: Bedava Steam Oyun Kodu Kazanma Rehberi

Normalde Steam üzerinden bir oyun etkinleştirmek istediğimizde Steam hesabımıza giriş yapılmış bir bilgisayardan Steam istemcisine girerek Steam’de Ürün Etkinleştir butonuna tıklayıp kodu etkinleştirebiliyorduk. İşte Steam’e yeni gelen özellik sayesinde internet bağlantısı bulunan herhangi bir cihazdan hesabımıza steam kodu girerek oyun ekleyebileceğiz.

Peki bunu nasıl yapacağız? Cevap çok basit. Hemen aşağıda verdiğim bağlantıya tıklayarak:

https://store.steampowered.com/account/registerkey

Eğer verdiğim bağlantıya karşı güven sorunu yaşıyorsanız bağlantıyı dikkatle okuyup yeni açtığınız sekmedeki güvenlik sertifikasını kontrol edebilirsiniz. Keyifli oyunlar.

4.7/5 - (6 votes)

Paylaş

3 Cevaplar

  1. Mücahit dedi ki:

    Gerçekten çok teşekkürler. Bilgisayarımın bozulmasından ötürü yaklaşık 2 aydır servislerde sürünüyorum hali ile de steame giremiyorum. Humble bundle da bedava oyun veriyor e kaçırmak da istemiyorum. Sayende mobilden hallettim tekrardan çok teşekkür ederim

  2. kemalcan dedi ki:

    bu ne olmadı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...