The Walking Dead 4. Sezonda Oyuncu Kadrosuna Yeni Bir Karakter Katılıyor

The Walking Dead Season 4 Lawrence Gilliard Jr. as Bob Stookey EW Cover

Entertainment Weekly dergisinin bu haftadaki kapağında Rick Grimes (Andrew Lincoln), Daryl Dixon (Norman Reedus) ve Carl Grimes (Chandler Riggs) bulunuyor. The Walking Dead dizisinin dördüncü sezonuna ilişkin birçok habere yer veren derginin bu hafta verdiği en önemli haber yeni bir karakterin diziye katılması. Üçüncü sezonda kadroya katılan Tyreese (Chad Coleman) ve kardeşi Sasha‘dan (Sonequa Martin-Green) sonra şimdi de diziye dördüncü sezonda katılacak isim Bob Stookey karakterini canlandıracak olan Lawrence Gilliard Jr.

The Walking Dead Season 4 Lawrence Gilliard Jr. as Bob Stookey EW Cover

Üçüncü sezondan önce yayımlanan Yürüyen Ölüler romanında Brain Blake‘in (Philip Blake, Vali, The Governor) üçüncü sezondaki Vali karakterine nasıl büründüğü anlatılmıştı. Bob Stookey karakteri de aynı şekilde Yürüyen Ölüler romanından sonra çıkan Yürüyen Ölüler: İsyan romanında anlatılıyor. Size tavsiyem dördüncü sezon başlamadan bir an önce kitabı temin edip okumanız. Böylece diziye bakış açınız daha geniş boyutlara ulaşacaktır.

Entertainment Weekly dergisinin bu haftaki kapağında koleksiyoncular tarafından seçilen üç ayrı resim yer alıyor. Resimleri büyütmek için üzerine tıklamanız yeterlidir.

The Walking Dead Season 4 Rick Grimes EW CoverThe Walking Dead Season 4 Daryl Dixon EW CoverThe Walking Dead Season 4 Carl Grimes EW Cover

Muhteşem bir bilgi daha. The Walking Dead 4. sezon fragmanı 19 Temmuz 2013 tarihinde Dünya ile aynı anda bu blogda yayınlanacak. Takipte kalın.

Rate this post

Paylaş

4 Cevaplar

  1. Onur Batur dedi ki:

    Yuh ya, daha da meraklandım şimdi. Özellikle afişleri gördükten sonra…

  2. kralizasyon dedi ki:

    Ya yaz tatilinde de hiç kitap okuyasım gelmiyor ki 🙁

  3. Emre Toraman dedi ki:

    eskiden ne kadar zenci varsa direk ölüyordu. Bunu fark etmiş olmalılar ki 3 adet siyahi dost edindirdiler. Her şey çok güzel, ardından da bombok olacak çok afedersiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...