Oynamanız Gereken 5 Dondurma Oyunu

Yaz dendiğinde ilk akla gelen şeylerden biri olan dondurma, son yıllarda kendine oyun dünyasında da yer buldu ve oyun severler, birbirinden eğlenceli çok sayıda oyun ile dondurma yapmanın keyfini bilgisayarları ve mobil cihazlarında yaşama şansı buldular.

Biz de oyun dünyasında bir fenomen haline gelen popüler dondurma yapma oyunlarını sizin için inceledik.

İşte dondurmayı ve oyun oynamayı sevenlerin beğeneceğinizi düşündüğümüz, size dondurma yapmanın keyfini doyasıya yaşatacak, bağımlılık yapıcı 5 dondurma oyunu:

aslan maxin fabrikasi

Aslan Max’ın Fabrikası

Aslan Max, artık birçok kişi için dondurma kelimesi ile özdeşleşmiş bir isim. Dolayısıyla konu dondurma yapma oyunları olduğunda da kendisinden bahsetmemek olmaz.

Aslan Max’ın Fabrikası, kullanıcılara hem dondurmalarını yapmakta kullanacakları malzemeleri üretme, hem de bu malzemelerle lezzetli dondurmalar yapıp onları satarak dünyayı daha mutlu bir yer haline getirme fırsatı sunuyor!

Aslan Max’ın Fabrikası Dondurma Oyununu indirmek için:

Masaüstü Versiyon: http://secure.aslanmax.com/oyunlar/dondurma-fabrikam/

ANDROID: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.calide.maxdondurmafabrikam&hl=tr

IOS: https://itunes.apple.com/tr/app/aslan-max-n-fabrikas/id1123540684?mt=8

Ice Cream

Ice Cream, ismi kulağa biraz basit de gelse, uzun süre hiç sıkılmadan oynayabileceğiniz, son derece keyifli bir dondurma yapma oyunu. Bu eğlenceli oyunda sürekli hafızanızı test edecek ve seviye atladıkça dondurmalarınız için yeni malzemeler kullanma imkanı bulabileceksiniz. Tabii hatırlatmakta fayda var; bunları yaparken dünyanın dört bir yanından oyuncular ile de kıyasıya rekabet halinde olacaksınız!

Ice Cream Maker

Mobil oyun dünyasındaki en popüler dondurma yapma oyunlarından bir tanesi olarak ön plana çıkan Ice Cream Maker, dondurma yapmaya dalıp zamanın nasıl geçtiğini unutmanıza neden olabilir! Bu bağımlılık yapan, şirin grafiklere sahip oyun ile evinizin konforunu terk etmeden, kişisel zevkinize göre dilediğiniz gibi dondurma yapabileceksiniz!

Cooking Ice Cream Cone Cupcake

Külahta dondurma birçok dondurma severin favorisidir. Cooking Ice Cream Cone Cupcake de, size müşterileriniz için birbirinden lezzetli ve güzel görünen külah dondurmalar yapma şansı sunuyor. Size gelen siparişlere göre külah dondurmalarınızı hazırlarken, oldukça eğlenceli vakit geçireceksiniz!

Ice Cream Maker Crazy Chef

Ice Cream Maker Crazy Chef, kullanıcıların dondurma yaparken bir yandan da zamanla yarışacağı bir oyun. Bu oyunda bolca buz kıracak, birbirinden lezzetli dondurmalar yapacak ve tabii ki onları dilediğiniz gibi süsleyebileceksiniz. Fakat unutmayın; bütün bunları yaparken biraz da hızlı olmalısınız çünkü çocuklar sizin dondurmalarınızı bekliyor ve fazla zamanınız yok!

Dondurma yemek daha çok yaz aylarında yaşanan bir ayrıcalık da olsa, bu eğlenceli oyunlar ile dört mevsim dondurma üretme şansı bulacak ve ne zaman, nerede isterseniz keyifli saatler geçirebileceksiniz!

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...