The Walking Dead 7. Sezon’da Ortaya Çıkacak 5 Şey

King Ezekiel Tiger Shiva

Yeni sezonun başlamasına üç ay kala San Diego’da düzenlenen Comic-Con fuarında birçok dizi ve filmin yanında The Walking Dead’e ait 7. sezon fragmanı da yayınlandı. Peki her sezon olduğu gibi bu sezon sonunda da bomba bir final yapan dizinin 7. sezonunda bizleri neler bekliyor?

1 – Negan’ın Kurbanı Kim?

negan victim

Evet, karşımızda üç dakikalık bir fragman var ama ne kadar didik didik etsek de kurbanın kim olduğu ortada değil. Ama en azından teorilerimiz azalmış olabilir. Tabi herkesin gönlünde dizi kadrosundaki en gereksiz ve harcanabilir bir karakterin olduğu kesindir. Belki de nefret ettiğiniz birinin gitmesini arzuluyor olabilirsiniz. Her türlü ihtimal var. Fakat cevabımız fragmanda değil.

2 – Ekibin Geri Kalanı Hayatta Kalmaya Çalışıyor

Fragmanın sonunda ekibin geri kalanının bir mücadele içinde olduğuna tanıklık ediyoruz. Muhtemelen Rick ve beraberindekileri kaybettikten sonra olayın farkına varmış olacaklar ki kendilerini kurtarıp Rick’in olduğu grubu kurtarmak için plan yapıyor olabilirler.

3 – Hilltop İstilaya Uğruyor

hilltop burn

Küçük bir sahne de olsa Hilltop’ın duvarlarının yıkıldığını, alevler içinde olduğunu ve zombiler tarafından istilaya uğradığını görebilirsiniz. Sanırım hilltop halkı ufaktan da olsa gerçek dünya ile tanışmaya hazırlar. Ama fragmanda aylakları doğrayan kişi Jesus gibi görünüyor. Topluluğun geri kalanını göremedik.

4 – Aksiyon Dolu Bir Kovalamaca Sahnesi

Göz alabildiğinde aylak sürüsünden kaçan gördük, tanklarla gelen gruplara karşı verilen savaşları gördük ama şu ana kadar ağız tadıyla bir takip sahnesi izleyememiştik. Sonunda bunu da göreceğiz. Fakat uzun bir takip olmayacağa benziyor. Fragmandan görüldüğü kadarı ile bir kişi 2 motor ve bir kamyondan kaçıyor. Gruptan ayrılmış bir kişi de olabilir. Tek başına kaçan bir kişi de. Şu an için bilemiyoruz maalesef.

5 – SAVAŞ KAPIDA!

negan vs ezekiel

Ve tabii ki yedinci sezonun ana konusu olacak olan olay: Negan ve Kral Ezekiel. Fragmanın sonuna doğru merakla beklenen Ezekiel ve ondan daha çok merak edilen kaplanı Shiva boy gösteriyor. 7. Sezon, Negan ve Ezekiel başlıklı yazdığım şu yazıda çizgi romandan kesitler alarak 7. sezonda neler olacağına dair birkaç tahmin yapmıştım. The Saviors dizide göründükten sonra Ezekiel’in geleceği zaten belliydi. Karakterin de neye benzeyeceği az çok belliydi ama diziye kaplan sokma olayını çizgi roman dışında görmek nasıl bir his onu bilemiyorduk. Fragman geldi ve oradaki görüntüsü bile yetti.

Meraklılar için; Ezekiel, Tevrat’ta geçen bir bölüm. Karakter hakkında biraz da olsa teori üretmenizi sağlayacak bilgiler mevcut. Kaplanının adı Shiva da Hinduizm dininde ‘Yok Edici Tanrı’ olarak bilinen bir tanrı.

Sizin 7. sezon hakkındaki tahminleriniz neler?

Yazıya eklemek istediğiniz bir şey veya gelecek sezon hakkındaki görüşlerinizi yorum yazarak paylaşabilirsiniz.

Rate this post

Paylaş

5 Cevaplar

  1. Abraham Ford dedi ki:

    Abraham’i harcayacaklar bence.

  2. Daryl Dixon dedi ki:

    Şimdi 7.sezonun ilk bölümünün adı “goodbye brother” yani ölen bir kız değil bu durumda kızları eliyoruz, Negan’ın gölgesi Rick’in sağına düştüğüne göre Rick Daryl Glenn ve Abraham’ı da eliyoruz Negan sonda eğer biri birşey yapasa çocuğun gözünü babasına yediririm diyor ölmüş bir çocuğun gözünü yediremeyeceğine göre ölen kişi kesinlikle ya Eugene ya da Aaron

  3. taylan dedi ki:

    kötü bir senaryom var..hatırlarsanız terminusa gitmeden önce Rick Daryl’e you are my brother demişti buna yapılan bir oyunmu bilemem…ama Rick in sağı solu ona bakmayın çünkü ölen kişi belii değildi o zaman. Ölene 1-2 ay önce karar verdiler

  4. XG dedi ki:

    Sneak peek #2 ‘i yayınladılar ve çok kötüydü. Galiba çizgi romanda Rick’in başına gelen şey olacak.

  5. NORMAN REEDUS dedi ki:

    Umarım artik rickkin ekibinden kimse ölmez çünkü rick tek başına kalmaya başladı ve the walking dead gelecek bölümlerine jason stathami da ekleyip rickin ekibine katabiliriz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...